Vasas FC II: Vasárnap a Hajdúszoboszlót fogadjuk

2022-08-19 11:00
Az NB III Keleti csoport 5. fordulójának összecsapása a BVSC-Zugló stadionjában kerül megrendezésre.

A szerdai, BVSC-Zugló elleni bajnoki mérkőzést követően hétvégén újabb találkozó vár a Vasas FC II-re: vasárnap 12 órától a második helyen álló Aqua-General Hajdúszoboszló együttese ellen játszunk.

A Hajdúszoboszlói Sportegyesület 1912-ben alakult, története során leginkább a megyei vagy a harmadosztályú bajnokságokban szerepelt. Miután a klub megszűnt, 2000-től új egyesület alakult, a 2020-21-es idényben pedig - fennállásuk során kilencedik alkalommal - megnyerték a Hajdú-Bihar megyei I. osztály küzdelmeit, így feljutottak az NB III. Keleti csoportjába, ahol az előző bajnoki szezonban - 70 megszerzett ponttal - az előkelő 4. helyen zártak.

Vasárnapi ellenfelünk keretét többnyire olyan játékosok alkotják, akik pályafutásuk során a másodosztályban futballoztak. Viszont akadnak olyanok is, akik szerepeltek már az élvonalban: korábban a DVSC csapatával a Bajnokok Ligája csoportkörében is futballozó rutinos védő, Mészáros Norbert mellett Berdó Péter, Karacs Péter és az előző kiírást az NB II-es Szeged-Grosics Akadémiánál töltő román jobbhátvéd, Sergiu Moga is bizonyított már a legmagasabb osztályban.

A három győzelemmel és egy döntetlennel rajtoló Aqua-General Hajdúszoboszló SE együttesét Szűcs János vezetőedző irányítja.

A Vasas FC II ötödik bajnoki mérkőzése a Fáy utca helyett ezúttal a BVSC-Zugló Stadionban kerül megrendezésre, a találkozóval kapcsolatos szurkolói tájékoztató ezúttal is számos hasznos információval szolgál a kilátogató drukkereknek.

- MEGKÖZELÍTÉS, PARKOLÁS

BVSC-Zugló Stadion: 1142 Budapest, Teleki Blanka u. 6.

Tájékoztatjuk a szurkolókat, hogy a stadion bejáratánál útépítésre kell számítani, ezért kérjük a drukkereket, hogy időben érkezzenek a stadionhoz, illetve kövessék a rendezők iránymutatásait, tartsák be a vonatkozó pályarendszabályokat, tartózkodjanak a pirotechnikai eszközök használatától! A ruházat és csomagátvizsgálás során a rendőrség és a rendezők körültekintően fognak eljárni a tiltott eszközök bevitelének megakadályozása érdekében.

Szurkolóink az eredetileg tervezett Teleki Blanka utcai bejárat helyett a Szőnyi úti kapun tudnak belépni a stadionba. Gépkocsival érkező drukkereink számára a stadion parkolóját és a környező utcákat ajánljuk parkolásra.

- BELÉPÉS és KAPUNYITÁS

Az Aqua-General Hajdúszoboszló elleni találkozóra ingyenes a belépés, a beléptetés a mérkőzés előtt egy órával kezdődik.

- BÜFÉ

A helyszínen büfé üzemel, ahol készpénzes és bankkártyás fizetés egyaránt lehetséges.

- KÖZVETÍTÉS

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy az Aqua-General Hajdúszoboszló SE elleni bajnoki mérkőzést ellenfelünk élőképpel fogja közvetíteni.

A mérkőzés után - a BVSC-Zugló elleni találkozóhoz hasonlóan - rövid összefoglaló cikkel jelentkezünk. Hajrá, Vasas! Mindörökké, Angyalföld!