Vasas FC II: A Vecsés ellen kezdjük a felkészülést

2023-01-12 12:10
Szombat délelőtt a Pest megyei I. osztályban harmadik helyen telelő csapat vendégeként lépünk pályára.

A vecsési klubot 1911-ben alapították, az együttes az évek során a Pest megye I. és II. osztály, valamint az NB III között ingázott. Kiemelkedő siker történelmük során, amikor 2005-ben az NB II. Keleti csoportját 68 ponttal ezüstérmes helyen zárták. Hétvégi ellenfelünk keretében a legmagasabb szinten Bogáti Péter szerepelt pályafutása során, viszont akadnak olyan labdarúgók is, akik korábban magukra ölthették a Vasas-mezt: Fodor Dániel Zoltán, Menyhárt Attila és Tóth Kálmán Krisztián szerepeltek már Angyalföldön.

A Vecsési FC vezetőedzője Szűcs Lajos, munkáját Novák Alexisz másodedzőként segíti.

- MEGKÖZELÍTÉS, PARKOLÁS

Vecsés Sportcentrum: 2220 Vecsés, Budai Nagy Antal u.

A Vecsés Sportcentrum az Illovszky-stadiontól - az M0-s autópályán át - közel negyven percnyi autóútra helyezkedik el, tömegközlekedéssel kétszeres menetidőre kell számítani.

A vendégszurkolók számára külön szektor van kijelölve a létesítményben, ami a Budai Nagy Antal utca felől közelíthető meg. Gépkocsival érkező drukkereink a létesítményen belül található parkolóban hagyhatják autóikat.

A Vecsés Sportcentrum vendégszektora 50 fő befogadására alkalmas.

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy mérkőzéssel kapcsolatos útlezárásokra és korlátozásokra nem kell számítani. Kérjük a drukkereket, hogy időben érkezzenek a stadionhoz, illetve kövessék a rendezők iránymutatásait, tartsák be a vonatkozó pályarendszabályokat, tartózkodjanak a pirotechnikai eszközök használatától! A ruházat és csomagátvizsgálás során a rendőrség és a rendezők körültekintően fognak eljárni a tiltott eszközök bevitelének megakadályozása érdekében.

- JEGYINFORMÁCIÓ ÉS KAPUNYITÁS

A Vecsési FC elleni felkészülési mérkőzésünk megtekintése ingyenes. A meccs napján - 2023. január 14-én, szombaton - a kapuk két órával a találkozó előtt nyitnak.

- BÜFÉ

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a találkozó ideje alatt a létesítményben büfé fog üzemelni, ahol készpénzzel lehet fizetni!

- KÖZVETÍTÉS

A Vecsési FC elleni felkészülési mérkőzést hivatalos weboldalunkon szöveges formában közvetítjük. Hajrá, Vasas! Mindörökké, Angyalföld!