Vasas FC II: A Jászberény ellen zárjuk az őszt

2022-12-01 14:40
Az idei NB III-as bajnokság őszi szezonjának utolsó mérkőzésén a tabella 18. helyezett együttesének vendégeként lépünk pályára.

A Jászberényi FC-t 2012-ben alapították, majd két évvel később - a 2013-14-es szezonban - megnyerték a Jász-Nagykun-Szolnok megyei I. osztály küzdelmeit. Ellenfelünk a 2014-15-ös kiírástól folyamatosan az NB III-ban szerepel. A kétszer a harmadik, egyszer pedig a második helyen végzett csapat keretében Fejes János és Remili Mohamed azok a játékosok, akik már a legmagasabb osztályban is szerepeltek pályafutásuk során. Utóbbi labdarúgót nem kell bemutatni szurkolóinknak, hiszen a 2014-15-ös NB II-es idény gólkirálya, valamint a Vasas FC csapatkapitánya is volt.

A legutóbbi fordulóban az Ecsegi - Varjas, Lami, Perevuznik (Donkó, 54.) - Kurunczi (Palcsó, 78.), Horváth, Szőllősi, Ludasi, Sárossy (László, 54.) - Borics (Mertse, 67.), Remili (Nagy, 67.) összeállítású csapat hazai pályán 3-1-re alulmaradt a DVSC II. ellen.

A Jászberényi FC vezetőedzője Lakatos Béla, munkáját Juhász Tibor asszisztens edzőként, Panyi Csaba erőnléti edzőként, míg Szőllősi Ferenc kapusedzőként segítik.

- MEGKÖZELÍTÉS, PARKOLÁS

Jászberényi Városi Stadion: 5100 Jászberény, Sportpálya utca 9.

A Jászberényi Városi Stadion az Illovszky-stadiontól - az M3-as autópályán át - egyórányi autóútra helyezkedik el, tömegközlekedéssel kétszeres menetidőre kell számítani.

A vendégszurkolók számára külön szektor van kijelölve a létesítményben, ami a Sportpálya utca felől közelíthető meg. Gépkocsival érkező drukkereink a vendégszektor előtt található parkolóban hagyhatják autóikat.

A Jászberényi Városi Stadion vendégszektora 100 fő befogadására alkalmas.

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy mérkőzéssel kapcsolatos útlezárásokra és korlátozásokra nem kell számítani. Kérjük a drukkereket, hogy időben érkezzenek a stadionhoz, illetve kövessék a rendezők iránymutatásait, tartsák be a vonatkozó pályarendszabályokat, tartózkodjanak a pirotechnikai eszközök használatától! A ruházat és csomagátvizsgálás során a rendőrség és a rendezők körültekintően fognak eljárni a tiltott eszközök bevitelének megakadályozása érdekében.

- JEGYÉRTÉKESÍTÉS, PÉNZTÁR- ÉS KAPUNYITÁS

A Jászberényi FC elleni bajnoki mérkőzésre a jegyvásárlás a mérkőzés napján - 2022. december 4-én, vasárnap - személyesen lehetséges a létesítmény jegypénztárában. A belépők egységesen 1000 forintba kerülnek, 14 éven aluliak számára a mérkőzés megtekintése ingyenes.

A meccs napján a helyszínen a jegypénztárak és a kapuk egyaránt egy órával a találkozó előtt nyitnak. A pénztárakban kizárólag készpénzes fizetés lehetséges, bankkártya használatára nincs mód!

- BÜFÉ

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a mérkőzés ideje alatt a létesítményben büfé fog üzemelni, ahol csak készpénzzel lehet fizetni!

- KÖZVETÍTÉS

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy Jászberényi FC elleni bajnoki mérkőzésünket a Vasas FC hivatalos weboldalán szöveges formában közvetíti, a meccs után pedig összefoglaló cikkel jelentkezünk. Hajrá, Vasas! Mindörökké, Angyalföld!