Vasas FC II: A Dabas ellen folytatjuk a felkészülést

2023-01-20 13:15
Második csapatunk az NB III. Közép csoportjában 11. helyen telelő együtteséhez látogat szombat délelőtt.

A dabasi klubot 1950-ben alapították, majd hosszú éveken keresztül a Pest megyei I. osztályban szerepelt. Az igazi áttörést a 2000-es év jelentette a csapat számára, hiszen megnyerték az NB III Duna „A” csoportot, így feljutottak a második vonalba, ahonnan azonban hat szezon után búcsúzni kényszerültek.

A Meton-FC Dabas január 3-án kezdte a téli felkészülését, azóta pedig két edzőmérkőzést is lejátszottak: a MOL Fehérvár FC II ellen 3-0-s vereséget szenvedtek, míg a Zsámbéki SK ellen 3-1-re nyertek. Keretükben egyetlen játékos szerepel, aki korábban utánpótlásunkban is megfordult, így Lux Bence Gábor szombaton ellenfélként játszhat ellenünk.

A Meton-FC Dabas együttesét Fehér Ádám vezetőedző irányítja, akit tavaly januárban neveztek ki a csapat élére. Munkáját Kemenes György asszisztens edzőként, míg Vasvári Zoltán kapusedzőként segítik.

- MEGKÖZELÍTÉS, PARKOLÁS

Meton-FC Dabas-Wellis Sportpark: 2371 Dabas, Tabáni köz 1.

A Vecsés Sportcentrum az Illovszky-stadiontól - az M5-ös autópályán át - bő egy órányi autóútra helyezkedik el, tömegközlekedéssel kétszeres menetidőre kell számítani.

Vendégszurkolóink a Tabáni köz felől tudnak belépni a létesítménybe. Gépkocsival érkező drukkereink a sporttelepen belül található parkolóban hagyhatják autóikat.

A Wellis Sportpark vendégszektora 150 fő befogadására alkalmas.

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy mérkőzéssel kapcsolatos útlezárásokra és korlátozásokra nem kell számítani. Kérjük a drukkereket, hogy időben érkezzenek a stadionhoz, illetve kövessék a rendezők iránymutatásait, tartsák be a vonatkozó pályarendszabályokat, tartózkodjanak a pirotechnikai eszközök használatától! A ruházat és csomagátvizsgálás során a rendőrség és a rendezők körültekintően fognak eljárni a tiltott eszközök bevitelének megakadályozása érdekében.

- JEGYINFORMÁCIÓ ÉS KAPUNYITÁS

A Meton-FC Dabas elleni felkészülési mérkőzés megtekintése ingyenes. A meccs napján - 2023. január 21-én, szombaton - a kapuk másfél órával a találkozó előtt nyitnak.

- BÜFÉ

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a találkozó ideje alatt a létesítményben büfé fog üzemelni, ahol kizárólag készpénzzel lehet fizetni, bankkártyás lehetőségre nincs mód.

- KÖZVETÍTÉS

A Meton-FC Dabas elleni felkészülési mérkőzést hivatalos weboldalunkon szöveges formában közvetítjük. Hajrá, Vasas! Mindörökké, Angyalföld!