Vasas FC II: A Csepel ellen zárjuk a felkészülést

2023-02-02 17:20
Utolsó edzőmérkőzésén lép pályára második csapatunk, játékosaink vasárnap 11 órától a BLSZ I. osztályának 4. helyén telelő Csepel otthonában játszanak.

A Csepel-Csep-Gól FC együttesét 2003 tavaszán alapították. Az évek során számos nemzetközi tornán vettek részt és értek el első helyezést, emellett rendszeres résztvevői az MLSZ és a BLSZ által szervezett bajnokságoknak, illetve hazai tornáknak és kupáknak. A 2015-16-os idényben a BLSZ II. osztályában kezdték meg szereplésüket, ahol előbb a 13., majd 8. helyen zártak, végül a 2017-18-as szezon végén feljutottak az első osztályba. A legutóbbi, 2021-22-es kiírásban - 25 ponttal - a 13. helyen végeztek a tabellán.

Vasárnapi ellenfelünk keretében Gauzer Levente, Mészáros Roland István, Nagy Tamás, Pál András, Papp Ákos és Pócsa Csaba személyében hat olyan labdarúgó szerepel, akik pályafutásuk során korábban már magukra ölthették a Vasas-mezt.

A Csepel-Csep-GÓL FC vezetőedzője Lázok János, aki játékosként 2005 és 2011, valamint 2014 és 2016 között szerepelt a Vasas színeiben. Munkáját Bazánth Kund Bulcsú asszisztensedzőként segíti.

- MEGKÖZELÍTÉS, PARKOLÁS

Szabadkikötő SE sporttelep - műfüves pálya: 1211 Budapest, Weiss Manfréd út 5-7.

Vendégszurkolóink a Weiss Manfréd út felől tudnak belépni a létesítménybe. Gépkocsival érkező drukkereink a sporttelepen belül található parkolóban hagyhatják autóikat.

A Szabadkikötő SE sporttelep műfüves pályájának vendégszektora 80 fő befogadására alkalmas.

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy mérkőzéssel kapcsolatos útlezárásokra és korlátozásokra nem kell számítani. Kérjük a drukkereket, hogy időben érkezzenek a stadionhoz, illetve kövessék a rendezők iránymutatásait, tartsák be a vonatkozó pályarendszabályokat, tartózkodjanak a pirotechnikai eszközök használatától! A ruházat és csomagátvizsgálás során a rendőrség és a rendezők körültekintően fognak eljárni a tiltott eszközök bevitelének megakadályozása érdekében.

- JEGYINFORMÁCIÓ ÉS KAPUNYITÁS

A Csepel-Csep-Gól FC elleni felkészülési mérkőzés megtekintése ingyenes. A meccs napján - 2023. február 5-én, vasárnap - a kapuk egy órával a találkozó előtt nyitnak.

- BÜFÉ

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a találkozó ideje alatt a létesítményben büfé fog üzemelni, ahol készpénzes és bankkártyás fizetés egyaránt lehetséges.

- KÖZVETÍTÉS

A Csepel-Csep-Gól FC elleni felkészülési mérkőzést hivatalos weboldalunkon szöveges formában közvetítjük. Hajrá, Vasas! Mindörökké, Angyalföld!