Vasas FC-Dunaújváros 1-2 (1-1)

2013-11-29 00:00
A hajrában kapott góllal pont nélkül maradtunk

A labdarúgó NB II. idei utolsó fordulójában a bajnoki táblázat második helyén tanyázó Dunaújvárost fogadjuk a Fáy utcában, ahová akár kitehettük volna azt a táblát is, hogy 'kórház a város szélén'. Mindennél többet mond, hogy mindössze négy mezőnyjátékos-csere foglal helyet a kispadunkon.

A vendégeknél nem tudja vállalni a játékot Böőr Zoltán és Szalai Tamás, akik az augusztusi összecsapás góljait szerezték.

Vasas FC-Dunaújváros 1-2 (1-1)

Illovszky-stadion, 600 néző, vezeti: Kiss Norbert (Kepe, Kulman)

Vasas: Lékai - Horváth L., Görgényi, Schulz, Boda - Cseke, Berecz, Nagyházi, Remili - Wilson (Horia, 69.), Zamostny (Boka, 79.). Edző: Dirk Berger.

Dunaújváros: Milinte - Villám, Burucz, Farkas V., Csehi - Lázár, Jakab (Ato, 82.) - Thiago, Papp M., Godslove (Sóron, 73.) Urbán (Kocsis, 55.). Edző: Dobos Barna.

1. perc: Elkezdődött a mérkőzés. A kezdés után egyből Wilson robogott el a jobb oldalon, keményen középre lőtte a labdát, ám Zamostny elől mentettek a vendég védők.

5. perc: Nagyházi adta el a labdát a saját térfelünk közepén, Jakab azonnal a balösszekötő helyén futó Csehi elé tálalt, aki középre gurított, ám átadása elsuhant Urbán orra előtt.

12. perc: Görgényi 50 méteres felívelését Zamostny a tizenhatos vonalán lefejelte Remili elé, aki a balösszekötő helyéről, 10 méterről lőtt, ám labdája Farkas Viktorról az alapvonalon kívülre pattant.

13. perc: Lékai feleslegesen futott ki a kapujából, a tizenhatos vonaláról éppen Jakabhoz rúgta a labdát, aki azonnal az üresen maradt hálóba emelt, 0-1.

16. perc: Egyenlítési lehetőséget hibáztunk: Zamostny mesterien emelt a balösszekötő helyén kiugró Berecz elé, aki azonban 8 méterről, óriási helyzetben a kapu fölé lőtt.

23. perc: Ezúttal Remili emelt a beinduló Berecz elé, ám kicsit hosszan vette át a labdát, s a kivetődő Milinte menteni tudott.

30. perc: Nagyházi 20 méteres lövése Farkas karján csattant a tizenhatoson belül, ám a közelben tartózkodó játékvezető nagyvonalúan továbbot intett.

38. perc: Remili jobb oldali beadását Tom Schulz a jobb felső sarokba fejelt, 1-1.

45. perc: A játékvezető lefújta az első félidőt.

Az első 45 percben gyenge iramú és színvonalú találkozót láthattak a nézők. A vendégek helyzet nélkül szereztek vezetést, melyet Schulz fejesgóljával bő fél óra elteltével egalizáltunk.

46. perc: Elkezdődött a második félidő. Remili átadása után Zamostny lőtt a hálóba, de sajnos mindezt lesről tette, így Kiss Norbert játékvezető jogosan érvénytelenítette a találatot.

61. perc: Remili iramodott volna meg a jobbösszekötő helyén, mikor Lázár sárga lapot érően buktatta. Boda szabdrúgása Kocsis lábán felpörgött, s Milintének kapaszkodni kellett, hogy a léc fölé tenyerelje.

63. perc: Ezt megúsztuk: Villám futtából remekül adott be a jobb oldali vonal mellől, a hosszún érkezett Jakab, de szerencsénkre a léc fölé fejelt.

68. perc: Csehi kiugratása után Kocsis került helyzetbe, de a balösszekötő helyén, 8 méterről gyengén lőtt, Lékai pedig vetődve hárított.

81. perc: Jakab 16 méteres ballábas lövését Lékai vetődve hárította.

83. perc: Horia tette Nagyházihoz a labdát, aki lefordult védőjéről az ötösön, de Milinte szögletre menetett.

86. perc: Villám a jobb oldali alapvonal közeléből óriási gólt lőtt a rövid felső sarokba, 1-2.

A játékvezető három perc hosszabbítást jelzett.

Véget ért a találkozó.

Olyan meccsen szenvedtünk ismét vereséget, melyen semmivel sem nyújtott jobb teljesítményt a Dunaújváros. A tipikus döntetlen-színezetű találkozón a vendégek szerencséjüknek köszönhetik győzelmüket.