Vasas-maszkok a szurkolókért!

2020-04-16 17:10
A Vasas FC folytatja a már megkezdett jótékonysági akció-sorozatát, melynek középpontjában ezúttal is szurkolóink állnak.

Korábban beszámoltunk arról, hogy klubunk megbízott egy maszkok gyártásával foglalkozó céget és jótékonysági akciónk első szakaszában 100 db 3 rétegű, szűrővel kiegészíthető védőeszközt juttattunk el szurkolóinkhoz, mellyel kapcsolatban számos pozitív visszajelzést kaptunk. Ezúttal a klubhovatartozást erősítve, piros-kék színben készíttettük el a következő 500 darabos mennyiséget. A védőfelszereléseket a Vasas FC ingyenesen biztosítja és díjmentesen, postai úton juttatja el szurkolói számára, ezért a maszkokkal kapcsolatosan semmilyen költség nem terheli a drukkereket.

A speciális "Vasas-maszkokat" a honlapunkon lentebb található űrlapon keresztül lehet igényelni. A regisztrációval kapcsolatban kérjük vegyék figyelembe az alábbiakat:

- Főként azon szurkolóink jelezzék igényüket, akik a leginkább veszélyeztetett réteget képviselik: olyan drukkerek regisztrációját várjuk elsősorban, akiknek idősebb koruk ellenére is szükséges elhagyniuk otthonaikat alapvető szükségleteik ellátása céljából. Illetve azon szurkolóink jelentkezzenek, akik munkájuk miatt napi szinten közlekednek tömegközlekedéssel, vagy a munkavégzés miatt nagyobb fertőzésveszélynek vannak kitéve.

- Kérünk mindenkit, hogy ezúttal ne ajándéktárgyként tekintsenek a Vasas-maszkokra, hiszen a megelőzéssel akár életeket menthetünk!

A regisztrációkat 2020. április 24-ig várjuk név, születési év, pontos lakcím és e-mail cím megjelölésével.

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy fejenként 1 db maszk kerül postázásra annak érdekében, hogy minden érintett drukkerhez eljusson a védőfelszerelés. Gondoljunk egymásra, köszönjük a megértést!