Vasas-Honvéd: Szurkolói információk

2017-04-18 13:28
Április 21-én, pénteken 17:00 és 18:30 között a Hajdú-Forgách utca sarkán található pénztárkonténerben vagy a Vasas FC földszintes irodaépületében is lehet elővételben jegyet venni a Vasas-Honvéd, NB I-es bajnoki mérkőzésünkre, amely április 22-én, szombaton, 20:30-kor kezdődik a Szusza stadionban.

Megkérjük a találkozóra kilátogatókat, hogy ha van módjuk, akkor online elővételben vásárolják meg a belépőiket, hogy elkerülhető legyen a sorban állás. Elővételben a TEX irodáiban is megvásárolhatóak a belépők.

Ha mégis a helyszíni vásárlás mellett döntenek, akkor kérjük, hogy ne csak az I-es kapu melletti pénztárat vegyék igénybe, hanem a II-es és a Mildenberger utca felőli V-ös kapuhoz tartozó pénztárakat is. Kérjük Tisztelt Szurkolóinkat, hogy aki a helyszínen vásárolja meg 1.200,- forintos belépőjegyét, az a pontos összeget készítse elő.  Aki rendelkezik klubkártyával, hozza magával és készítse ki, hogy ezzel is gyorsabbá váljon az adatok bevitele. Ennek hiányában személyi azonosságot igazoló irat bemutatása szükséges.

A nem állandó helyre szóló bérleteseinknek az alábbi ülőhelyek vannak állandóra lefoglalva: az „A LELÁTÓ BAL OLDAL” 7. sor 81-118-as székig, a 8. sor 81-118-as székig, valamint a 9. sor 98-116-as székig.

A Vasas szurkolók belépése az I-es kapun (Megyeri út felől közvetlenül az autós bejárat mellett) érkezési sorrendben biztosított. A hazai ultráinknak belépés a „D TERASZ” (hazai drukkerek számára biztosított álló) szektorokba a II-es kapun keresztül lehetséges, ami szintén a Megyeri út felől, az I-es kaputól balra, mintegy 100 méterre található.
Felkérjük a Vasas szurkolókat, hogy használják a Mildenberger utca felőli kaput is, ahonnan az „A LELÁTÓ JOBB OLDALI” részét érhetik el.
A vendég szurkolók a Fülek utca felől közelíthetik meg a IV-es kaput, ahonnan a „C TERASZ” (vendég) szektorba lehet belépni. A vendégjegy ára: 1.000,- forint.

A helyszínen a mérkőzés előtt 2 órával, azaz 18:30-kor nyitnak a Szusza-stadion pénztárai.

Minden szurkolónknak jó szórakozást és Vasas győzelmet kívánunk!