Vasas-FTC: A meccs napján már nincs lehetőség helyszíni jegyvásárlásra - hosszabb nyitvatartás

2015-07-28 13:40
Amint arról tegnap hírt adtunk mától péntekig, az esti órákban is lehet jegyet vásárolni a Vasas-FTC szombaton 20:30-kor kezdődő rangadóra, ám szombaton már nem nyitnak ki az Illovszky-stadion pénztárai.

Amint arról tegnap hírt adtunk, mától péntekig, az esti órákban is lehet jegyet vásárolni a Vasas-FTC szombaton 20:30-kor kezdődő rangadóra, ám szombaton már nem nyitnak ki az Illovszky-stadion pénztárai.

Mindez azt jelenti, hogy aki a helyszínen szeretné megtekinteni a találkozót és nem rendelkezik bérlettel, annak mától péntek estig van lehetősége jegyet vásárolni, kizárólag szurkolói kártyával!

 

Természetesen online módon szurkolói, illetve MLSZ kártyával rendelkezők még szombaton, a mérkőzés napján is vásárolhatnak az alábbi linkre kattintva.

A zavartalan jegyhez jutást segítendő éppen ezért a megszokott 9 és 12 óra közötti nyitva tartás mellett az alábbi kibővített időpontokban várják a Vasas FC munkatársai a hazai szurkolókat:

-     kedden és szerdán 14:00 és 19:00 óra között (az FC irodaépületében);

-     csütörtökön 17:00 és 20:00 óra között (az FC irodaépületében);

-     pénteken pedig 18:30 és 20:00 óra között a Fáy és Hajdú utca sarkán található konténer mindhárom munkaállomásán várjuk a Vasas-drukkereket. Természetesen szurkolói kártya készítésére és bérletvásárlásra is mód lesz.

A vendégszurkolók 500 jegyet kapnak, amiket a Groupama Aréna erre kijelölt pénztáraiban vásárolhatnak meg a szurkolói kártyával rendelkező ferencvárosi drukkerek.

Amint arról korábban hírt adtunk, a rendőrség a Vasas-FTC mérkőzésre is lezáratta a hazai szurkolók álló oldali szektorait. Így ultráink is csak az ülőoldalon foglalhatnak helyet.

Hajrá Vasas!