Tóth Bence: A Csákvár ellen kárpótolnánk szurkolóinkat

2019-02-05 15:24
Fiatal védőnk jó játékkal debütált a Siófok ellen, és abban bízik, hogy a Csákvár ellen az eredmény sem marad el.

- Nagyon örülök, hogy már az első tavaszi mérkőzésen be tudtam mutatkozni, próbáltam élni a lehetőséggel – kezdte Tóth Bence. - Sajnos az eredmény nem úgy alakult, ahogy szerettük volna, hiszen két pontrúgást követően kaptunk két gólt, a mi helyzeteink pedig kimaradtak. Nagyon bosszantó így kikapni, de vasárnap javíthatunk. Könnyen ment a beilleszkedés, sok jelenlegi társammal már korábban is játszottam együtt. A kezdetektől rengeteg segítséget kaptam a többiektől, azonnal egyértelmű volt számomra, hogy kiváló közösségbe kerültem.

Védőinknek jóleső érzés volt, hogy szurkolóink végig biztatták a csapatot.

- Ritka, amikor vesztes meccs után megtapsolják a szurkolók a csapatot. Az egész mérkőzés során végig mellettünk voltak, ha egy csel vagy lövés nem sikerült, akkor sem fordultak ellenünk. Ezúton is szeretném megköszönni a szurkolást, és azon leszünk, hogy Csákvár ellen kárpótoljuk őket.

Tóth Bence elmondta, hogy mit vár csapatunktól a következő bajnokin.

- Győzni megyünk Csákvárra. Jól ismerem az ellenfél játékosainak nagy többségét, hiszen a Puskás Akadémiánál sokukkal együtt futballoztam. Nekünk azonban a saját játékunkra kell koncentrálnunk és ha a befejezéseknél jobban figyelünk, nem lehet gond. Még van öt nap a meccsig, szeretnék az edzéseken olyan teljesítményt nyújtani, hogy helyet kaphassak a kezdőben. Ha ez sikerül, az lesz a célom, hogy hátul lehozzuk a mérkőzést kapott gól nélkül és megoldjam azt, amit az edzőm kér – zárta védőnk.