Tíz emberrel értünk el döntetlent Kaposváron

2019-03-06 20:50
A Merkantil Bank Liga 27. fordulójában 60 percig emberhátrányban játszva 0-0-s döntetlent játszottunk a Kaposvárral.

Jól kezdtük a mérkőzést, a második percben Balajti lövése lepattant, majd Lakatos távolról próbálkozott, de a védőkről szögletre vágódott a labda. Ezt követően is mi birtokoltuk többet a labdát, de a kapuk nem forogtak veszélyben. Félórányi játék után emberhátrányba kerültünk: Bősz jött ki mintegy 30 méterre a kapujától, Rajczi elől próbált menteni, de a játékvezető úgy látta, hogy kapunk szabálytalankodott, ezért kiállította. Szanyó Károly Murkát hívta le, hogy Bese be tudjon állni. A kiállítás után nem sokkal jött a legnagyobb helyzetünk, Balajti lépett ki két védő között, majd 13 méterről lőtt, Slakta azonban nagyot védett. Közvetlenül a szünet előtt Rajczi próbálkozott 10 méterről, Bese szépen hárított.

A hazaiak nem játszottak túl sportszerűen az első félidőben, Lakatos Csabát és Murka Benedeket is ápolni kellett egy-egy brutális belépő után. Murka lábát Rajczi rúgta szét, amiért a Rákóczi támadója még sárgát sem kapott.

A második félidőt is jól kezdtük, Birtalan labdaszerzése után Balajtit játszotta meg, aki a kapufát találta el.  A 75. percben a csereként beállt Csernák fejelt mellé, majd Rajczi nem talált kaput öt méterről. A hosszabbításban Birtalan löketét megfogta Slakta és Bévárdi fejeséből sem született gól, így 0-0- lett a vége.

Csapatunk emberhátrányban is bátran letámadott, sok labdát szerzett, a Kaposvár nem tudta kihasználni, hogy 60 percig emberelőnyben játszott.

Kaposvár – Vasas 0-0