Szurkolói tájékoztató: Vasas - Haladás

2017-09-18 14:22
Csapatunk a Swietelsky Haladást fogadja az OTP Bank Liga 10. fordulójában.

A mérkőzésre szombaton, szeptember 23-án 18 órakor kerül sor a Szusza Stadionban. Online és a Ticket Express jegyirodáiban folyamatosan történik a jegyértékesítés.

Az elővételes jegyértékesítésnél nem kötelező a szurkolói kártya, de minden esetben szükséges egy hivatalos fényképes okmány bemutatása. Ha elővételben más részére kívánnak jegyet vásárolni, akkor kérjük, hozzák magukkal az illető valamelyik hivatalos fényképes igazolványát, vagy egy jó minőségű jól olvasható fénymásolatot az igazolvány mindkét oldaláról. Az elővételes jegyvásárlásnál a pénztárosok az okostelefonokkal lefényképezett igazolványokat is elfogadják.

Kérjük a kiskorú nézőket, akik még nem rendelkeznek személyi igazolvánnyal, hozzák magukkal a diákigazolványukat a jegy kiállítás megkönnyítése érdekében!

Mérkőzésnapokon már csak az eredeti iratokat áll módunkban elfogadni!

Íme, a jegyelővétel időpontjai:

szeptember 21. csütörtök: 17-19. (Hajdú utcai pénztárkonténer)
szeptember 22. péntek: 10-14, 17-19  (Hajdú utcai pénztárkonténer)

Megkérjük, kedves szurkolóinkat, hogy a gyorsabb bejutás érdekében minél hamarább érkezzenek a helyszínre és a jegynek megfelelő oldali (bal oldal Megyeri út, jobb oldal Mildenberger utca) beléptető kaput használják. Lehetőség szerint előre kiszámolt pontos összeggel fizessenek a pénztárban!          

Vendégszektor megközelítése: Labdarúgó utca felől, a vendégszurkolók a környékbeli utcákban tudnak parkolni!

Jegyárak:

Hazai:
„A” szektor: 1400.-Ft
„D” szektor: 1200.- Ft
VIP: 10 000.- Ft
Diák, Nyugdíjas: 1000.- Ft
14 év alatt ingyenes a belépés
Vendég, „C” szektor: 1200.- Ft