Szurkolói információk az Aqvital FC Csákvár elleni felkészülési mérkőzésre

2020-07-09 11:45
Jegyek, kapunyitás, parkolás, stadionbüfé, szöveges közvetítés – minden részlet egy helyen.

2020. július 11-én, szombaton 11 órától az Aqvital FC Csákvár együttese elleni felkészülési mérkőzésen lép pályára csapatunk az Illovszky Rudolf Stadionban.

Szurkolói információk a felkészülési mérkőzésre:

- JEGYEK ÉS KAPUNYITÁS

A felkészülési mérkőzésre díjtalan a belépés. Ahogy szurkolóink már korábban is megszokhatták, a mérkőzésre a jegyeket a biztonsági szolgálat munkatársaitól tudják átvenni belépés előtt, így érvényesítve a szurkolói felelősségbiztosítást.

A mérkőzés napján, július 11-én, szombaton 10:00-kor lesz kapunyitás a szurkolók részére az Illovszky Rudolf Stadionban.

A találkozót hazai szurkolóink a B lelátóról tekinthetik meg, melyet a IV-es kapun keresztül tudnak majd megközelíteni. 

- MEGKÖZELÍTÉS, PARKOLÁS

Illovszky Rudolf Stadion: 1139 Budapest, Fáy utca 58.

Az Illovszky Rudolf Stadion Budapest XIII. kerületében, Angyalföldön a Fáy utca – Béke út – Hajdú utca által határolt területen található, amely jól megközelíthető személyautóval és tömegközlekedési eszközökkel egyaránt.

A létesítménytől néhány percnyire található a 3-as metró Forgách utcai megállója, a Béke úton közlekedik a 14-es villamos, melynek Frangepán utcai megállója a létesítménytől kb. 50 m-re van. A Róbert Károly körúton közlekedő 1-es villamos Lehel úti megállója is percek alatt elérhető.

Személygépjárművel érkező szurkolóink a Fáy utcai Sportcentrum fizető parkolójában, vagy a Hajdú utcai külső parkolóban parkolhatnak (mely hétvégén ingyenes). Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a Hajdú utcai oldalon található füves területen tilos a parkolás, a szabály megszegése esetén közigazgatási bírság szabható ki!

Mérkőzéssel kapcsolatos útlezárásokra vagy korlátozásra nem kell számítani, de kérjük a szurkolókat, hogy időben érkezzenek a stadionhoz, illetve kövessék a rendezők iránymutatásait!

Kérjük, hogy tartsák be a vonatkozó pályarendszabályokat, tartózkodjanak a pirotechnikai eszközök használatától! A ruházat és csomagátvizsgálás során a rendőrség és a rendezők körültekintően fognak eljárni a tiltott eszközök bevitelének megakadályozása érdekében.

- BÜFÉ

Az Aqvital FC Csákvár elleni felkészülési mérkőzésen a B lelátóhoz tartozó büfé üzemel majd. A helyszínen készpénzes fizetés lehetséges, bankkártya használatára nincs mód. A büfé frissítő italokkal, szendvicsekkel és az eddig megszokott gazdag kínálattal várja a szurkolókat.

 - SZÖVEGES KÖZVETÍTÉS

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a szombaton 11:00-kor órakor kezdődő Vasas FC – Aqvital FC Csákvár felkészülési mérkőzésről a klub hivatalos honlapján online, részletes szöveges közvetítés lesz. Az online közvetítést ide kattintva érhetik el:

 

Vasas FC – Aqvital FC Csákvár