Szurkolói információk az Ajka elleni bajnoki mérkőzésről

2020-10-21 09:43
Jegyvásárlás, kapunyitás, megközelítés, parkolás, stadionbüfé, élőképes és szöveges közvetítés – minden részlet egy helyen.

2020. október 25-én, vasárnap 17.00-tól a Merkantil Bank Liga 13. fordulójában az FC Ajka együttese ellen Ajkán lép pályára csapatunk.

- JEGYVÁSÁRLÁS, PÉNZTÁR- ÉS KAPUNYITÁS

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a mérkőzés napján az Ajkai Városi Sportcentrumban 15:30-kor nyitnak a jegypénztárak és a kapuk. A vendégszektor 250 fő drukker befogadására alkalmas.

Az FC Ajka pályarendszabálya ITT található!

- JEGYVÁSÁRLÁS, JEGYÁRAK ÉS KEDVEZMÉNYEK

- felnőtt jegy: 1.000 Ft
- diák/nyugdíjas jegy: 500 Ft
- 14 éves kor alatt és hölgyeknek a belépés díjtalan!

Jegyelővételre nincs lehetőség!

A jegyértékesítéssel kapcsolatban esetlegesen felmerülő kérdésekre az FC Ajka munkatársai készséggel állnak rendelkezésre:

- telefon: +36-88/508-051
- e-mail: fcajkakft@gmail.com

Megkérjük szurkolóinkat, hogy kedvezményes jegy vásárlása esetén az arra jogosító okmányokat tartsák maguknál, beléptetésnél a biztonsági szolgálat munkatársai ellenőrizhetik azokat!

A jegyvásárlással kapcsolatos információk, részletes árlista ITT található.

- MEGKÖZELÍTÉS, PARKOLÁS

Ajka városa Budapesttől 157 km távolságra fekszik, személyautóval átlagosan 2 óra 10 perces utazóidőre lehet számítani. Ajkát az M7-es autópályán, majd Székesfehérváron és Veszprémen át a 8-as úton lehet megközelíteni.

Ajkai Városi Sportcentrum: 8400 Ajka, Sport utca 23.

Az Ajkai Városi Sportcentrum parkolójának befogadóképessége minimális, a hazai klub szervezői a közelben található TESCO Ajka Hipermarkethez tartozó parkoló használatát javasolják (8400 Ajka, Fő út 66.).

Mérkőzéssel kapcsolatos útlezárásokra vagy korlátozásra nem kell számítani, de kérjük a szurkolókat, hogy időben érkezzenek a stadionhoz, illetve kövessék a rendezők iránymutatásait!

Kérjük, hogy tartsák be a vonatkozó pályarendszabályokat, tartózkodjanak a pirotechnikai eszközök használatától! A ruházat és csomagátvizsgálás során a rendőrség és a rendezők körültekintően fognak eljárni a tiltott eszközök bevitelének megakadályozása érdekében.

- STADIONBÜFÉ

Az FC Ajka elleni bajnoki mérkőzésen stadionbüfék üzemelnek.

A helyszínen kizárólag készpénzes fizetés lehetséges, bankkártya használatára nincs mód.

A vendégszektor büféjének elhelyezkedése megtekinthető a fenti stadionfotón.

- KÖZVETÍTÉS

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy az FC Ajka elleni bajnoki mérkőzést klubunk hivatalos YouTube csatornája élőben fogja közvetíteni.

Továbbá tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a vasárnap 17:00-kor órakor kezdődő FC Ajka - Vasas FC bajnoki mérkőzésről klubunk hivatalos honlapján online, részletes szöveges tudósítással jelentkezünk.

- SZURKOLÓI DRAPÉRIÁK

Tájékoztatjuk kedves szurkolóinkat, hogy a drapériák kihelyezéséhez az MLSZ Biztonsági Szabályzata alapján minden esetben transzparens beviteli engedély szükséges. Az engedélyeztetéshez szükséges igényeket - amennyiben szurkolóink még nem rendelkeznek ilyen dokumentummal - az info@vasasfc.hu email címen lehet leadni.