Szurkolói információk a ZTE FC elleni mérkőzésre

2022-09-28 18:00
Várunk minden Vasas-szurkolót szombaton az Illovszky-stadionba! Jegyvásárlás, bérletértékesítés, drapériák, kapunyitás, megközelítés, parkolás, stadionbüfé, közvetítés - minden részlet egy helyen.

A 2022-23-as OTP Bank Liga 9. fordulójában - 2022. október 1-jén, szombaton 19:30-tól - a ZTE FC csapatát fogadjuk az Illovszky Rudolf Stadionban.

A korábban már megszokott szurkolói tájékoztatást a hétvégi mérkőzés előtt is friss és hasznos információkkal egészítettük ki, ezért kérjük, hogy jegyvásárlás - majd a stadionba való belépés - előtt minden szurkoló alaposan tanulmányozza azt.

- MEGKÖZELÍTÉS, PARKOLÁS

Illovszky Rudolf Stadion: 1139 Budapest, Fáy utca 58.

Az Illovszky Rudolf Stadion Budapest XIII. kerületében, Angyalföldön a Fáy utca - Béke út - Hajdú utca által határolt területen található, amely jól megközelíthető személyautóval és tömegközlekedési eszközökkel egyaránt.

A létesítménytől néhány percnyire található a 3-as metró Forgách utcai megállója, a Béke úton közlekedik a 14-es villamos, melynek Frangepán utcai megállója a létesítménytől kb. 50 m-re van. A Róbert Károly körúton közlekedő 1-es villamos Lehel úti megállója is percek alatt elérhető.

Személygépjárművel érkező hazai szurkolóink a Fáy utcai Sportcentrum fizető parkolójában vagy a Hajdú utcai külső parkolóban parkolhatnak. Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a Hajdú utcai oldalon található füves területen tilos a parkolás, a szabály megszegése esetén közigazgatási bírság szabható ki!

Tájékoztatjuk gyalogosan és gépjárművel érkező szurkolóinkat, hogy a mérkőzés kezdete előtt egy órával a rendőrség lezárja a Fáy utcát a Béke út és a Hajdú utca közötti szakaszon. A rendőrség a lezárások időpontjára vonatkozóan a változtatás jogát fenntartja. Az útlezárások miatt javasoljuk, hogy szurkolóink az Illovszky-stadiont a Váci út és a Frangepán utca irányából közelítsék meg!

Kérjük a szurkolókat, hogy időben érkezzenek a stadionhoz, illetve kövessék a rendezők iránymutatásait, tartsák be a vonatkozó pályarendszabályokat, tartózkodjanak a pirotechnikai eszközök használatától! A ruházat és csomagátvizsgálás során a rendőrség és a rendezők körültekintően fognak eljárni a tiltott eszközök bevitelének megakadályozása érdekében.

- PÉNZTÁR- ÉS KAPUNYITÁS

Amennyiben elővételben nem kelnek el a belépők, úgy meccsnapon az Illovszky Rudolf Stadion jegypénztárai és a szektorok kapui másfél órával a találkozó előtt nyitnak. Pénztárainkban készpénzes és bankkártyás fizetés egyaránt lehetséges.

Mozgáskorlátozott szurkolóink az A1 és VIP lelátókról tekinthetik meg a mérkőzést.

- JEGY- és BÉRLETÉRTÉKESÍTÉS

Hazai szurkolók jegyértékesítése:

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy 2022. június 1-től megszűnt az MLSZ eddig működő központi jegyértékesítési rendszere. A 2022-23-as szezontól a szolgáltató a Jegymester Kft., mely online jegyvásárlás esetén 360 Ft-os kezelési költséget számít fel.

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy zajlik az online jegyértékesítés a Jegymester Kft. felületén. Drukkereink online vásárlás esetén a https://jegymester.hu/event-host/3018/vasas-fc oldalon válthatják meg jegyeiket, a vásárláshoz személyes adatok megadása nem szükséges. Internetes jegyvásárlás esetén kérjük, hogy a megvásárolt jegyeiket nyomtassák ki, a kinyomtatott belépőket pedig hozzák magukkal a mérkőzésre. (A meccsekre való belépés feltétele a kinyomtatott jegyek bemutatása!)

Szeretnénk felhívni drukkereink figyelmét, hogy online jegyértékesítés esetén - a belépők helyszíni megvásárlásánál - idén is kedvezőbb áron juthatnak hozzá a jegyekhez, illetve az előre megváltott belépőkkel a pénztáraknál esetleges várakozás is elkerülhető.

A gyermekeknek szóló kedvezményes jegyeket internetes vásárlás alkalmával is megvásárolhatják, abban az esetben, ha legalább egy felnőttjegyet is vesznek hozzá.

Megkérjük szurkolóinkat, hogy kedvezményes jegy vásárlása esetén az arra jogosító okmányokat tartsák maguknál, beléptetésnél a biztonsági szolgálat munkatársai ellenőrizhetik azokat!

Vendégszurkolók jegyértékesítése:

Vendégszurkolók számára - helyszíni vásárlás esetén - a jegyárak a következők:
Felnőtt: 2.000Ft
Diák/nyugdíjas: 2.000Ft
Gyermek (14 év alatt): ingyenes (teljes árú jeggyel vagy bérlettel rendelkező felnőtt kísérővel)

Vendégszurkolók számára - online vásárlás esetén - a jegyárak a következők:
Felnőtt: 1.500Ft
Diák/nyugdíjas: 1.500Ft
Gyermek (14 év alatt): ingyenes (teljes árú jeggyel vagy bérlettel rendelkező felnőtt kísérővel)

Kérjük vendégszurkolóinkat, hogy a gyorsabb és zökkenőmentesebb beléptetés érdekében jegyeiket elővételben vásárolják meg!

Megkérjük vendégszurkolóinkat, hogy kedvezményes jegy vásárlása esetén az arra jogosító okmányokat tartsák maguknál, beléptetésnél a biztonsági szolgálat munkatársai ellenőrizhetik azokat!

Az online skybox-jegyvásárlásra a mérkőzéseket megelőző két napig a Jegymester felületén van lehetőség, azt követően a páholyokba email-en, az info@vasasfc.hu címen lehet jegyet igényelni.

Bérletértékesítés:

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a 2022-23-as szezonra szóló bérletek az Illovszky-stadion pénztáraiban továbbra is megvásárolhatók, a helyszínen a meccs kezdése előtt másfél órával nyitnak a jegypénztárak.

- EXKLUZÍV PÁHOLYOK, BÉRELHETŐ RENDEZVÉNYTÉR, KEZDŐRÚGÁS

Exkluzív páholyok és kiemelt catering szolgáltatás:

Az Illovszky Rudolf Stadion legfelső, exkluzív Sky szintjén kerültek kialakításra azok a Páholyok, melyekből kivételes élményt nyújt egy-egy Vasas-mérkőzés megtekintése.

A magas komforttal, elegáns berendezéssel és üvegfalakkal felszerelt Lounge kiemelt elhelyezést biztosít, a fedett - ugyanakkor szabadtéri nézőtérrel ellátott páholyoknak, illetve a tökéletes panorámának köszönhetően vendégeink páratlan színvonalon, testközelből érezhetik a mérkőzések atmoszféráját.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK AZ EXKLUZÍV PÁHOLYOKRÓL

Különleges kilátás a pályára - bérelhető rendezvénytér családi-, baráti- vagy üzleti programokra:

Az Illovszky Rudolf Stadion a futballmérkőzések idején olyan baráti-, családi- vagy éppen üzleti találkozók színterévé válhat, ahol a találkozó lefújása után minden résztvevő vendég örök élménnyel térhet haza.

Amellett, hogy hétről hétre kilátogatnak szurkolóink az OTP Bank Liga küzdelmeire és a mérkőzéseken szenvedélyüknek hódolnak, a szektorok és a lelátók mellett klubunk további lehetőségeket biztosít a felejthetetlen pillanatokhoz.

Ünnepeljünk ikonikus angyalföldi helyszínen, igazi Vasas-miliőben, a piros-kék életérzéssel megtöltött Illovszky-szentélyben! Legyen családi alkalom, születés- vagy névnap, évforduló, lánykérés vagy éppen legénybúcsú, baráti összejövetel vagy üzleti találkozó, vendégeink exkluzív környezetben hódolhatnak a futball iránti szenvedélyüknek és építhetik üzleti kapcsolataikat, miközben a stadion gyepén a Vasas felnőtt csapata játszik.

A stadion első emeletén, a Farkas-szektor A1 lelátóján található - óriási üvegfalakkal ellátott - különterem ideális rendezvénytér kisebb baráti társaságok, családi összejövetelek vagy üzleti programok számára.

A RENDEZVÉNYTÉR BÉRLÉSÉNEK TOVÁBBI RÉSZLETEI 

Légy Te az egyik főszereplő - kezdőrúgás az Illovszky Rudolf Stadionban!

A korábbi évek hagyományát követve idén is folytatódik a kezdőrúgás elvégzésének lehetősége, mely szurkolóink körében nagy népszerűségnek örvend.

Vendégeink különböző kategóriákban vásárolhatják meg a csomagajánlatokat, de nem csupán saját részükre, hanem szeretteiknek, barátaiknak, üzletfeleiknek is beszerezhetik az örök élményt.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK ÉS CSOMAGAJÁNLATOK A KEZDŐRÚGÁSOKRÓL

Köszöntés hangosbemondással

Köszöntsd fel szeretteidet az Illovszky Rudolf Stadionban! A 2022/23-as bajnoki évadban is megvásárolható az a szolgáltatás, melynek keretében a Vasas FC hazai mérkőzésein klubunk hangosbemondóján és stadionunk eredményjelzőjén kivetítve köszöntheted az ünnepeltet. Az Illovszky-stadion és csapatunk vastapsa garantált, így az élmény valóban örök emlék marad mindenki számára. A csomag tartalmazza a klubhoz előzetesen eljuttatott és bemondásra szánt üzenet felolvasását, továbbá az ünnepelt számára megjelenítendő grafikai anyag eredményjelzőre való kivetítését a Vasas FC előre kiválasztott hazai mérkőzésén.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK A HANGOSBEMONDÁSRÓL


- GYERMEKMEGŐRZŐ

Angyalföldön a "Család az első", így klubunk a gyermekekkel érkező vendégek kényelmére is kiemelt figyelmet fordít: az A2-es szektor első emeletén található gyermekmegőrzőben kollégáink térítésmentesen, színvonalas környezetben felügyelnek a legfiatalabb szurkolókra.

- STADIONBÜFÉ

A ZTE FC elleni bajnoki mérkőzésen stadionbüfék üzemelnek. A büfé a korábban megszokott gazdag kínálattal várja a szurkolókat.

- SZURKOLÓI DRAPÉRIÁK

Szurkolóinkat arra kérjük, hogy drapériáikkal kapcsolatban - amennyiben még nem rendelkeznek az idei évre szóló engedéllyel - 2022.09.30-án, pénteken 12 óráig az info@vasasfc.hu oldalra küldjék el a mérkőzésre behozni kívánt molinók fotóit, hogy klubunk biztonsági szakemberei engedélyezni tudják azokat!

- KÖZVETÍTÉS

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a ZTE FC elleni összecsapásunkat az M4 Sport és az m4sport.hu élőben fogja közvetíteni. A találkozót az élő közvetítés után felvételről a Médiaklikk felületén lehet visszanézni.