Szurkolói információk a Győr elleni mérkőzésre

2021-05-11 17:00
Védettségi igazolvány használata, jegyvásárlás, kapunyitás, megközelítés, parkolás, stadionbüfé, élőképes és szöveges közvetítés – minden részlet egy helyen.

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy bár a hatályban lévő kormányrendeleteknek megfelelően a sportrendezvények nézők előtt kerülnek megrendezésre, azonban a helyszíni szurkoláshoz – több kitétel mellett – fontos feltétel a védettségi igazolvány megléte. A korábban már megszokott szurkolói tájékoztatást az ETO FC Győr elleni mérkőzés előtt is friss és hasznos információkkal egészítettük ki, ezért kérjük, hogy jegyvásárlás – majd a stadionba való belépés – előtt minden szurkoló alaposan tanulmányozza azt.

2021. május 16-án, vasárnap 18:30-tól a Merkantil Bank Liga 38. fordulójában az ETO FC Győr együttesét fogadjuk az Illovszky Rudolf Stadionban.

- VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNY

A hatályban lévő szabályozás szerint koronavírus ellen védett személy az, aki azt a koronavírus elleni védettség igazolásáról szóló 60/2021. (II. 12.) Korm. rendelet szerinti hatósági igazolvány (a továbbiakban: védettségi igazolvány) bemutatásával igazolja. A védelmi intézkedések feloldásának újabb lépcsője a sportrendezvények tekintetében védettségi igazolványhoz kötött. 

Sportrendezvényen nézőként érvényes védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőttek, valamint a felügyeletük alatt lévő, tizennyolcadik életévét be nem töltött személyek vehetnek részt. 18 éven aluli szurkolóink érvényes védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt kísérő nélkül nem léphetnek be a stadionba! 

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a stadionba való belépést megelőzően a biztonsági szolgálat szakemberei ellenőrizni fogják az érvényes védettségi igazolvány és a személyazonosításra szolgáló arcképes igazolvány együttes meglétét. Ezek hiányában a biztonsági szolgálat a belépést köteles megtagadni. Ez alól kivételt képezhet a tizennyolcadik életévét be nem töltött személy életkorának ellenőrzése, ha a kiskorúság ténye nyilvánvaló. 

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a védettségi igazolványt nem helyettesíti az oltás beadásakor kapott írásos dokumentum, így a stadionba való belépéskor azt a biztonsági szolgálat nem fogja elfogadni!

- MASZKHASZNÁLAT, KÉZFERTŐTLENÍTÉS

Sportrendezvényeken a koronavírus ellen védett személyek és a felügyeletük alatt lévő kiskorúak maszk viselésére nem kötelesek, azonban a rendelkezés ellenére mindenkinek javasoljuk, hogy továbbra is viseljen maszkot az Illovszky Rudolf Stadion területén.

Vasas-maszkok a hazai mérkőzések ideje alatt az Illovszky Rudolf Stadion A2-es jegypénztárában megvásárolhatók. A zárt fóliában csomagolt Vasas-maszk ára: 1990 Ft (az ár az áfát tartalmazza).

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a stadionba történő belépésig – a kormányrendeletnek megfelelően, közterületen – továbbra is kötelező a maszkhasználat!

A beléptető kapuknál és a stadion területén kihelyezett kézfertőtlenítők rendszeres használatát továbbra is javasoljuk!

- MEGKÖZELÍTÉS, PARKOLÁS

Illovszky Rudolf Stadion: 1139 Budapest, Fáy utca 58.

Az Illovszky Rudolf Stadion Budapest XIII. kerületében, Angyalföldön a Fáy utca – Béke út – Hajdú utca által határolt területen található, amely jól megközelíthető személyautóval és tömegközlekedési eszközökkel egyaránt.

A létesítménytől néhány percnyire található a 3-as metró Forgách utcai megállója, a Béke úton közlekedik a 14-es villamos, melynek Frangepán utcai megállója a létesítménytől kb. 50 m-re van. A Róbert Károly körúton közlekedő 1-es villamos Lehel úti megállója is percek alatt elérhető.

Személygépjárművel érkező hazai szurkolóink a Fáy utcai Sportcentrum fizető parkolójában vagy a Hajdú utcai külső parkolóban parkolhatnak. Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a Hajdú utcai oldalon található füves területen tilos a parkolás, a szabály megszegése esetén közigazgatási bírság szabható ki!

A személygépkocsival érkező vendégszurkolókat kérjük, hogy a Béke út irányából közelítsék meg a Fáy utcát, ahol a rendőrség a vendég beléptető kapu közelében, a Csizma utcában biztosít számukra parkolási lehetőséget. 

Mérkőzéssel kapcsolatos útlezárásokra vagy korlátozásra nem kell számítani, de kérjük a szurkolókat, hogy időben érkezzenek a stadionhoz, illetve kövessék a rendezők iránymutatásait! Kérjük, hogy tartsák be a vonatkozó pályarendszabályokat, tartózkodjanak a pirotechnikai eszközök használatától! A ruházat és csomagátvizsgálás során a rendőrség és a rendezők körültekintően fognak eljárni a tiltott eszközök bevitelének megakadályozása érdekében.

- PÉNZTÁR- ÉS KAPUNYITÁS

A mérkőzés napján – 2021. május 16-án, vasárnap – a helyszínen 16:30 órakor nyitnak a jegypénztárak.

Az Illovszky Rudolf Stadion valamennyi szektora megnyitásra kerül, a kapunyitás hazai és vendégszurkolók számára egyaránt 16:30-tól lesz. 

Mozgáskorlátozott szurkolóink az A1 és VIP lelátókról tekinthetik meg a mérkőzést.

- JEGYÉRTÉKESÍTÉS ÉS BÉRLETHASZNÁLAT

Hazai szurkolók jegyértékesítése:

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy zajlik az online jegyértékesítés a Magyar Labdarúgó Szövetség felületén. A bajnoki mérkőzés iránt kiemelt az érdeklődés, ezért érdemes online megvásárolni a belépőket. Szeretnénk felhívni drukkereink figyelmét, hogy online jegyértékesítés esetén – a belépők helyszíni megvásárlásánál – idén is kedvezőbb áron juthatnak hozzá a jegyekhez, illetve az előre megváltott belépőkkel a pénztáraknál esetleges várakozás is elkerülhető. 

Szurkolóink online vásárlás esetén a www.meccsjegy.mlsz.hu oldalon és a kijelölt jegyirodákban is megválthatják jegyeiket, a vásárláshoz személyes adatok megadása nem szükséges. Internetes jegyvásárlás esetén kérjük drukkereinket, hogy a megvásárolt jegyeiket nyomtassák ki, a kinyomtatott jegyeket pedig hozzák magukkal a mérkőzésre. (A mérkőzésre való belépés feltétele a kinyomtatott jegyek bemutatása!)

A gyermekeknek szóló kedvezményes jegyeket internetes vásárlás alkalmával is megvásárolhatják, abban az esetben, ha a vásárlás alkalmával legalább egy felnőttjegyet is vesznek hozzá.

Megkérjük szurkolóinkat, hogy kedvezményes jegy vásárlása esetén az arra jogosító okmányokat tartsák maguknál, beléptetésnél a biztonsági szolgálat munkatársai ellenőrizhetik azokat!

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy kizárólag abban az esetben vásárolják meg jegyeiket, amennyiben érvényes védettségi igazolvánnyal rendelkeznek, ennek hiányában a belépés nem engedélyezhető, a megvásárolt jegy vissza nem váltható!

A korábban megvásárolt bérletek csak abban az esetben használhatóak, amennyiben annak tulajdonosa rendelkezik érvényes védettségi igazolvánnyal. Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy minden bérlet névre szóló, ezért át nem ruházható!

Vendégszurkolók jegyértékesítése:

A D1-D2-D3-D4 vendégszektorokba a www.meccsjegy.mlsz.hu oldalon és a kijelölt jegyirodákban lehet jegyet vásárolni. 
Amennyiben a vendégszurkolói jegyek nem kelnek el elővételben, a helyszínen – a mérkőzés napján – 16:30-kor nyitnak a vendégpénztárak.

Vendégszurkolók számára – helyszíni vásárlás esetén – a jegyárak a következők:
Felnőtt: 1500Ft
Diák/nyugdíjas: 1500Ft
Gyermek (6 év alatt): ingyenes

Vendégszurkolók számára – online vásárlás esetén – a jegyárak a következők:
Felnőtt: 1000Ft
Diák/nyugdíjas: 1000Ft
Gyermek (6 év alatt): ingyenes

Kérjük vendégszurkolóinkat, hogy a gyorsabb és zökkenőmentesebb beléptetés érdekében jegyeiket elővételben vásárolják meg!

Felhívjuk vendégszurkolóink figyelmét, hogy kizárólag abban az esetben vásárolják meg jegyeiket, amennyiben érvényes védettségi igazolvánnyal rendelkeznek, ennek hiányában a belépés nem engedélyezhető, a megvásárolt jegy vissza nem váltható!

- EXKLUZÍV PÁHOLYOK, BÉRELHETŐ RENDEZVÉNYTÉR, KEZDŐRÚGÁS

Exkluzív páholyok és kiemelt catering szolgáltatás:

Az Illovszky Rudolf Stadion legfelső, exkluzív Sky szintjén kerültek kialakításra azok a Páholyok, melyekből kivételes élményt nyújt egy-egy Vasas-mérkőzés megtekintése. 

A magas komforttal, elegáns berendezéssel és üvegfalakkal felszerelt Lounge kiemelt elhelyezést biztosít, a fedett - ugyanakkor szabadtéri nézőtérrel ellátott páholyoknak, illetve a tökéletes panorámának köszönhetően vendégeink páratlan színvonalon, testközelből érezhetik a mérkőzések atmoszféráját. 

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK AZ EXKLUZÍV PÁHOLYOKRÓL

Különleges kilátás a pályára – bérelhető rendezvénytér családi-, baráti- vagy üzleti programokra:

Az Illovszky Rudolf Stadion a futballmérkőzések idején olyan baráti-, családi- vagy éppen üzleti találkozók színterévé válhat, ahol a találkozó lefújása után minden résztvevő vendég örök élménnyel térhet haza. 

Amellett, hogy hétről hétre kilátogatnak szurkolóink a Merkantil Bank Liga küzdelmeire és a mérkőzéseken szenvedélyüknek hódolnak, a szektorok és a lelátók mellett klubunk további lehetőségeket biztosít a felejthetetlen pillanatokhoz. 

Ünnepeljünk ikonikus angyalföldi helyszínen, igazi Vasas-miliőben, a piros-kék életérzéssel megtöltött Illovszky-szentélyben! Legyen családi alkalom, születés- vagy névnap, évforduló, lánykérés vagy éppen legénybúcsú, baráti összejövetel vagy üzleti találkozó, vendégeink exkluzív környezetben hódolhatnak a futball iránti szenvedélyüknek és építhetik üzleti kapcsolataikat, miközben a stadion gyepén a Vasas felnőtt csapata játszik. 

A stadion első emeletén, a Farkas-szektor A1 lelátóján található – óriási üvegfalakkal ellátott – különterem ideális rendezvénytér kisebb baráti társaságok, családi összejövetelek vagy üzleti programok számára. 

A RENDEZVÉNYTÉR BÉRLÉSÉNEK TOVÁBBI RÉSZLETEI 

Légy Te az egyik főszereplő – kezdőrúgás az Illovszky Rudolf Stadionban!

A korábbi évek hagyományát követve idén is folytatódik a kezdőrúgás elvégzésének lehetősége, mely szurkolóink körében nagy népszerűségnek örvend. 

Vendégeink különböző kategóriákban vásárolhatják meg a csomagajánlatokat, de nem csupán saját részükre, hanem szeretteiknek, barátaiknak, üzletfeleiknek is beszerezhetik az örök élményt. 

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK ÉS CSOMAGAJÁNLATOK A KEZDŐRÚGÁSOKRÓL

- BÜFÉ

Az ETO FC Győr elleni bajnoki mérkőzésen stadionbüfék üzemelnek. A büfé frissítő italokkal, szendvicsekkel és a korábban megszokott gazdag kínálattal várja a szurkolókat.

- KÖZVETÍTÉS

A Győr elleni találkozót - párhuzamosan a DVSC és a Gyirmót SE Győr mérkőzéseivel - az M4Sport körkapcsolással élőben fogja közvetíteni. Az m4sport.hu oldalán mindhárom összecsapás teljes egészében, élőben lesz látható.

A vasárnap 18:30-kor órakor kezdődő Vasas FC – ETO FC Győr bajnoki mérkőzésről klubunk hivatalos honlapján online, részletes szöveges közvetítéssel jelentkezünk. Az online közvetítést ide kattintva érhetik el:

VASAS FC - ETO FC GYŐR

- SZURKOLÓI DRAPÉRIÁK

Szurkolóinkat arra kérjük, hogy drapériáikkal kapcsolatban – amennyiben még nem rendelkeznek az idei évre szóló engedéllyel – 2021.05.13-án, csütörtökön 12 óráig az info@vasasfc.hu oldalra küldjék el a mérkőzésre behozni kívánt molinók fotóit, hogy klubunk biztonsági szakemberei engedélyezni tudják azokat!

Kérjük drukkereinket, hogy a kormányrendeletben megfogalmazott szabályokat minden esetben maradéktalanul tartsák be! Vigyázzunk egymásra és mutassunk példát szurkolótársainknak!

A kormányrendelet szerint a védelmi intézkedések betartásáról és az ahhoz szükséges feltételek biztosításáról a sportrendezvény szervezője, illetve a sportrendezvény helyszínének üzemeltetője köteles gondoskodni. Azt a személyt, aki a szervező, az üzemeltető, illetve a szervező vagy az üzemeltető alkalmazottja felszólítására sem tartja meg a védelmi intézkedéseket, a szervező, az üzemeltető, illetve a szervező vagy az üzemeltető alkalmazottja köteles a látogatásból kizárni. A fentiek szerinti kötelezettségek betartását a rendőrség ellenőrzi. A védettségi igazolvány közokirat, a hamis, hamisított vagy más nevére szóló valódi védettségi igazolvány felhasználására a hamis, hamisított vagy más nevére szóló valódi közokirat felhasználására vonatkozó jogkövetkezmények irányadóak.