Szurkolói információk a DVTK elleni debreceni meccsre

2017-10-11 18:09
Az OTP Bank Liga 12. fordulójában, október 14-én, szombaton Debrecenbe látogatunk, ahol 15:30-tól a DVTK-val mérkőzünk meg. Szurkolóink 500,- forintos áron vásárolhatják meg belépőjegyeiket a D4-es, és D5-ös szektorokba.

Mint ismert a Diósgyőri Stadion átépítése miatt a DVTK más stadionokban kényszerül mérkőzéseit lejátszani, így a mi találkozónkat ezúttal a debreceni Nagyerdei Stadionban rendezik meg.

A találkozó szurkolói kártya nélkül is megtekinthető, de a rendezők kérik a mérkőzésre kilátogatókat, hogy aki rendelkezik szurkolói kártyával, a gyorsabb kiszolgálás érdekében vigyék magukkal a jegyvásárláshoz!

A Nagyerdei Stadion kapui a találkozó előtt egy órával, 14 óra 30 perckor nyitnak. Kérjük szurkolóinkat, hogy lehetőség szerint ne a kezdő sípszóra érkezzenek, mert a kapuk áteresztő képessége véges, így aki az utolsó pillanatban jön, az lemaradhat a találkozó elejéről.

A belépőket elővételben a Ticket Express jegyirodáiban, az interneten pedig a meccsjegy.mlsz.hu oldalon lehet megvásárolni.

A mérkőzés napján 10 órától a helyszínen is kinyitnak a Nagyerdei Stadion pénztárai, amelyek a vendégszektorral átellenes oldalon, a stadion állatkert felőli oldalán, a földszinten találhatók.

A szervezők felhívják a figyelmet arra, hogy a DVTK - Vasas FC mérkőzésre ingyenes regisztrációs jegy váltására nincs lehetősége 14 éven aluli és 65 éven felüli szurkolóinknak.

Mivel a Nagyerdei Stadion környékén a parkolóhelyek korlátozott számban állnak rendelkezésre, így kérjük szurkolóinkat, hogy a környező utcákban parkoljanak.

A mérkőzésre Vasas szurkolói busz indul, melynek részletei itt találhatók.

Hajrá, Vasas!