Szurkolói információk a Budaörs elleni kupamérkőzésre

2021-09-16 11:52
Jegyvásárlás, kapunyitás, megközelítés, parkolás, stadionbüfé, élőképes és szöveges közvetítés – minden részlet egy helyen.

2021. szeptember 18-án, szombaton 15.00-tól a MOL Magyar Kupa 3. fordulójában a Budaörsi SC együttese ellen Budaörsön lép pályára csapatunk.

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy bár a hatályban lévő kormányrendeleteknek megfelelően a sportrendezvények nézők előtt kerülnek megrendezésre, azonban a helyszíni szurkoláshoz – több kitétel mellett – fontos feltétel a védettségi igazolvány megléte. A korábban már megszokott szurkolói tájékoztatást a Budaörsi SC elleni mérkőzés előtt is friss és hasznos információkkal egészítettük ki, ezért kérjük, hogy jegyvásárlás – majd a stadionba való belépés – előtt minden szurkoló alaposan tanulmányozza azt.

- VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNY

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy bár a hatályban lévőkormányrendeleteknek megfelelően a sportrendezvények nézők előtt kerülnek megrendezésre, azonban a helyszíni szurkoláshoz – több kitétel mellett – fontos feltétel a védettségi igazolvány megléte. Sportrendezvényen nézőként érvényes védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőttek, valamint a felügyeletük alatt lévő, tizennyolcadik életévüket be nem töltött személyek vehetnek részt. 18 éven aluli szurkolóink felnőtt felügyelete nélkül kizárólag érvényes védettségi igazolvánnyal léphetnek be a létesítménybe!
Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a létesítménybe való belépést megelőzően a biztonsági szolgálat szakemberei ellenőrizni fogják az érvényes védettségi igazolvány és a személyazonosításra szolgáló arcképes igazolvány együttes meglétét! Ezek hiányában a biztonsági szolgálat a belépést köteles megtagadni. Ez alól kivételt képezhet a tizennyolcadik életévét be nem töltött személy életkorának ellenőrzése, ha a kiskorúság ténye nyilvánvaló. Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a védettségi igazolványt nem helyettesíti az oltás beadásakor kapott írásos dokumentum, így a létesítménybe való belépéskor azt a biztonsági szolgálat nem fogja elfogadni!

- PÉNZTÁR- ÉS KAPUNYITÁS, PARKOLÁS

A Budaörsi SC elleni találkozóra online elővásárlási lehetőség nincs. A PMFC elleni bajnoki mérkőzésen az Illovszky-stadion A2-es pénztárában lehetőség volt a MOL Magyar Kupa szombati meccsére belépőt vásárolni, azonban a Budaörs által biztosított 250 jegyből 113 db megmaradt, így a mérkőzés napján – 2021. szeptember 18-án, szombaton – Budaörsön a jegypénztárak 1 órával mérkőzés előtt kinyitnak!

Parkolási lehetőség a környező utcákban lesz, kapunyitás 14 órától.

- JEGYVÁSÁRLÁS

Jegyárak:

A belépők egységesen 1000 Ft-ba kerülnek, 14 év alatti szurkolóink ingyenesen tekinthetik meg a találkozót, de regisztrációs jegyet számukra is kötelező lesz kiváltani. Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a Budaörs elleni jegyvásárlásnál kizárólag készpénzes fizetésre lesz mód.

Budaörsön a jegyvásárláshoz nem szükséges megadni a személyes adatokat, azonban megkérjük szurkolóinkat, hogy kedvezményes jegy vásárlása esetén az arra jogosító okmányokat tartsák maguknál, beléptetésnél a biztonsági szolgálat munkatársai ellenőrizhetik azokat!

- MEGKÖZELÍTÉS

Budaörsi Városi Stadion: 2040 Budaörs, Árok utca 1-3.

Kérjük a szurkolókat, hogy időben érkezzenek a stadionhoz, illetve kövessék a rendezők iránymutatásait, továbbá tartsák be a vonatkozó pályarendszabályokat, tartózkodjanak a pirotechnikai eszközök használatától! A ruházat és csomagátvizsgálás során a rendőrség és a rendezők körültekintően fognak eljárni a tiltott eszközök bevitelének megakadályozása érdekében.

- BÜFÉ

A vendégszektorban stadionbüfé üzemel. A helyszínen kizárólag készpénzes fizetés lehetséges.

- KÖZVETÍTÉS

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a Budaörsi SC elleni kupamérkőzést klubunk hivatalos YouTube csatornája élőben fogja közvetíteni. Az élő közvetítés az alábbi linken érhető el:

A szöveges tudósítás itt lesz olvasható:

BUDAÖRSI SC - VASAS FC