Szurkolói információk a Békéscsaba és a Csákvár elleni mérkőzésekre

2020-08-03 14:16
Jegyvásárlás, kapunyitás, parkolás, stadionbüfé, élő közvetítés – minden részlet egy helyen.

2020. augusztus 5-én, szerdán 14.45-től a Merkantil Bank Liga 2. fordulójában a Békéscsaba 1912 Előre együttese ellen Békéscsabán, majd augusztus 9-én vasárnap 19 órától – a 3. forduló mérkőzéseként – az Aqvital FC Csákvár ellen lép pályára csapatunk az Illovszky Rudolf Stadionban.

Békéscsaba 1912 Előre – Vasas FC

- PÉNZTÁR ÉS KAPUNYITÁS

A mérkőzés napján – 2020. augusztus 5-én, szerdán – a helyszínen egyaránt 14:00-kor nyitnak a jegypénztárak és a kapuk. 
A helyszíni pénztárban készpénzes és bankkártyás fizetés egyaránt lehetséges.

A tribün megnyitott részén 216 ülőhely áll a vendégszurkolók rendelkezésére, mely állapot a stadion rekonstrukciója miatt ideiglenes. A Kórház utcai Stadion továbbra is átépítés alatt áll, így a szervezők arra kérik a szurkolókat, hogy semmiképpen se lépjenek a lezárt építési területre, az esetleges munkálatok miatti kellemetlenségekért pedig előre is elnézést kér a Békéscsaba 1912 Előre klubja!

LETÖLTHETŐ PÁLYARENDSZABÁLY

- JEGYVÁSÁRLÁS

Jegyárak:

Felnőtt: 1000 Ft
Nyugdíjas, diák: 500 Ft
Tizenöt éves kor alatt a belépés ingyenes.

A megváltott belépőjegyekkel korlátlanul lehet ki- és belépni a mérkőzés alatt. Aki a félidő után érkezik, ugyanúgy szükséges belépőjegyet vásárolnia. A másodosztályú bajnokságban belépőjegy váltásához nem kötelező a személyi igazolvány bemutatása, tehát bárki vásárolhat – akár bárkinek – egyszerre több jegyet is, mindenféle személyazonosításra alkalmas dokumentum felmutatása nélkül.

- MEGKÖZELÍTÉS, PARKOLÁS

Kórház utcai Stadion: 5600 Békéscsaba, Kórház utca 6.

A Budapest – Békéscsaba útvonal tervezett távolsága személyautóval kb. 210 km, az utazás várható időtartama 2 óra 30 perc. A város Gyulától 16 kilométerre nyugatra, Orosházától 36 km-re északkeletre található, a román határ mintegy 20 kilométerre keleti irányban húzódik. A városnál találkoznak a 44-es és 47-es főutak. A MÁV (Budapest–)120-as és 135-ös vasútvonalai metszik a települést.

A vendég drukkerek a számukra kijelölt, Munkácsy Hotellel ferdén szemben található őrzött parkolóban, biztonságos körülmények között állíthatják le gépjárműveiket és a Kórház utcán átkelve, a 1-es számú kapun léphetnek be a mérkőzésre. 

A parkolás ingyenes. 

- BÜFÉ

A vendég szektorban 14 órától büfé üzemel. 

A helyszínen kizárólag készpénzes fizetés lehetséges, bankkártya használatára nincs mód.

- KÖZVETÍTÉS

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a Békéscsaba Előre FC elleni bajnoki mérkőzést az M4Sport élőben fogja közvetíteni:
Továbbá tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a szerdán 14:45-kor órakor kezdődő Békéscsaba Előre FC - Vasas FC bajnoki mérkőzésről a klub hivatalos honlapján online, részletes szöveges közvetítéssel jelentkezünk. Az online közvetítést ide kattintva érhetik el:

Békéscsaba Előre FC - Vasas FC


Vasas FC – Aqvital FC Csákvár

- PÉNZTÁR- ÉS KAPUNYITÁS

A mérkőzés napján – 2020. augusztus 9-én, vasárnap – a helyszínen 17:00-kor nyitnak a jegypénztárak.

Kapunyitás hazai és vendégszurkolók részére 17:30-tól lesz. 

A helyszínen készpénzes fizetés lehetséges, bankkártya használatára nincs mód.

- JEGY- ÉS BÉRLETÉRTÉKESÍTÉS

Tájékoztatás a hazai szurkolók jegyértékesítéséről

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy zajlik az online jegyértékesítés a Magyar Labdarúgó Szövetség felületén. A bajnoki mérkőzés iránt kiemelt az érdeklődés, ezért érdemes online megvásárolni a belépőket. Szeretnénk felhívni drukkereink figyelmét, hogy online jegyértékesítés esetén - a belépők helyszíni megvásárlásánál - idén is kedvezőbb áron juthatnak hozzá a jegyekhez, illetve az előre megváltott belépőkkel a pénztáraknál esetleges várakozás is elkerülhető.

 

Szurkolóink online vásárlás esetén a https://meccsjegy.mlsz.hu oldalon és a kijelölt jegyirodákban is megválthatják jegyeiket, a vásárláshoz személyes adatok megadása nem szükséges. Internetes jegyvásárlás esetén kérjük drukkereinket, hogy a megvásárolt jegyeiket nyomtassák ki, a kinyomtatott jegyeket pedig hozzák magukkal a mérkőzésre. (A mérkőzésre való belépés feltétele a kinyomtatott jegyek bemutatása!)

A gyermekeknek szóló kedvezményes jegyeket internetes vásárlás alkalmával is megvásárolhatják, abban az esetben, ha a vásárlás alkalmával legalább egy felnőttjegyet is vesznek hozzá. 

Az Illovszky Rudolf Stadion családbarát A2 szektorához gyermekmegőrző tartozik, melyet kisgyermekekkel érkező szurkolóink térítésmentesen vehetnek igénybe.

Mozgáskorlátozott szurkolóink az A1 és VIP lelátókról tekinthetik meg a mérkőzést.

Megkérjük szurkolóinkat, hogy kedvezményes jegy vásárlása esetén az arra jogosító okmányokat tartsák maguknál, beléptetésnél a biztonsági szolgálat munkatársai ellenőrizhetik azokat!

Tájékoztatás a vendégszurkolók jegyértékesítéséről

A vendégszektorba interneten és a kijelölt irodákban lehet jegyet vásárolni. Amennyiben a vendégszurkolói jegyek nem kelnek el elővételben, a helyszínen – a mérkőzés napján – 17:00-kor nyitnak a vendégpénztárak.

Vendégszurkolók számára – helyszíni vásárlás esetén – a jegyárak a következők:
Felnőtt: 1500Ft
Diák/nyugdíjas: 1500Ft
Gyermek (6 év alatt): ingyenes

Vendégszurkolók számára – online vásárlás esetén – a jegyárak a következők:
Felnőtt: 1000Ft
Diák/nyugdíjas: 1000Ft
Gyermek (6 év alatt): ingyenes

Kérjük vendégszurkolóinkat, hogy a gyorsabb és zökkenőmentesebb beléptetés érdekében jegyeiket elővételben vásárolják meg!

Tájékoztatás a bérletértékesítésről

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a Vasas FC 2020/21-es szezonjára szóló éves bérletek a mérkőzés napján, 2020. augusztus 9-én, vasárnap 17:00-20:30 között nyitva tartó A1-es, A2-es és A3-as - jegypénztárakban is megvásárolhatók. 

A bérletvásárláshoz szükséges információk az alábbi linken érhetőek el: BÉRLETÉRTÉKESÍTÉS

Nézd exkluzív páholyokból az Aqvital FC Csákvár elleni bajnoki mérkőzést!

Az Illovszky Rudolf Stadion legfelső, exkluzív Sky szintjén kerültek kialakításra azok a Páholyok, melyekből kivételes élményt nyújt egy-egy Vasas-mérkőzés megtekintése. A magas komforttal, elegáns berendezéssel és üvegfalakkal felszerelt Lounge kiemelt elhelyezést biztosít, a fedett - ugyanakkor szabadtéri nézőtérrel ellátott páholyoknak, illetve a tökéletes panorámának köszönhetően vendégeink páratlan színvonalon, testközelből érezhetik a mérkőzések atmoszféráját. TOVÁBBI INFORMÁCIÓK AZ EXKLUZÍV PÁHOLYOKRÓL

Ünnepelj a stadionban - bérelj különtermet és nézzétek együtt az Aqvital FC Csákvár elleni bajnoki mérkőzést!

Az Illovszky Rudolf Stadion a futballmérkőzések idején olyan baráti-, családi- vagy éppen üzleti találkozók színterévé válhat, ahol a találkozó lefújása után minden résztvevő vendég örök élménnyel térhet haza. 
Amellett, hogy hétről hétre kilátogatnak szurkolóink a Merkantil Bank Liga küzdelmeire és a mérkőzéseken szenvedélyüknek hódolnak, a szektorok és a lelátók mellett klubunk további lehetőségeket biztosít a felejthetetlen pillanatokhoz. 
Ünnepeljünk ikonikus angyalföldi helyszínen, igazi Vasas-miliőben, a piros-kék életérzéssel megtöltött Illovszky-szentélyben! Legyen családi alkalom, születés- vagy névnap, évforduló, lánykérés vagy éppen legénybúcsú, baráti összejövetel vagy üzleti találkozó, vendégeink exkluzív környezetben hódolhatnak a futball iránti szenvedélyüknek és építhetik üzleti kapcsolataikat, miközben a stadion gyepén a Vasas felnőtt csapata játszik. A stadion első emeletén, a Farkas-szektor A1 lelátóján található - óriási üvegfalakkal ellátott - különterem ideális rendezvénytér kisebb baráti társagok, családi összejövetelek vagy üzleti programok számára. TOVÁBBI RÉSZLETEK A TEREMBÉRLÉSRŐL

Légy Te az egyik főszereplő - kezdőrúgás az Illovszky Rudolf Stadionban!

A korábbi évek hagyományát követve idén is folytatódik a kezdőrúgás elvégzésének lehetősége, mely szurkolóink körében nagy népszerűségnek örvend. Vendégeink különböző kategóriákban vásárolhatják meg a csomagajánlatokat, de nem csupán saját részükre, hanem szeretteiknek, barátaiknak, üzletfeleiknek is beszerezhetik az örök élményt. TOVÁBBI INFORMÁCIÓK ÉS CSOMAGAJÁNLATOK A KEZDŐRÚGÁSOKRÓL

- MEGKÖZELÍTÉS, PARKOLÁS

Illovszky Rudolf Stadion: 1139 Budapest, Fáy utca 58.

Az Illovszky Rudolf Stadion Budapest XIII. kerületében, Angyalföldön a Fáy utca – Béke út – Hajdú utca által határolt területen található, amely jól megközelíthető személyautóval és tömegközlekedési eszközökkel egyaránt.
A létesítménytől néhány percnyire található a 3-as metró Forgách utcai megállója, a Béke úton közlekedik a 14-es villamos, melynek Frangepán utcai megállója a létesítménytől kb. 50 m-re van. A Róbert Károly körúton közlekedő 1-es villamos Lehel úti megállója is percek alatt elérhető.

Személygépjárművel érkező szurkolóink a Fáy utcai Sportcentrum fizető parkolójában, vagy a Hajdú utcai külső parkolóban parkolhatnak (mely hétvégén ingyenes). Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a Hajdú utcai oldalon található füves területen tilos a parkolás, a szabály megszegése esetén közigazgatási bírság szabható ki!
Mérkőzéssel kapcsolatos útlezárásokra vagy korlátozásra nem kell számítani, de kérjük a szurkolókat, hogy időben érkezzenek a stadionhoz, illetve kövessék a rendezők iránymutatásait!
Kérjük, hogy tartsák be a vonatkozó pályarendszabályokat, tartózkodjanak a pirotechnikai eszközök használatától! A ruházat és csomagátvizsgálás során a rendőrség és a rendezők körültekintően fognak eljárni a tiltott eszközök bevitelének megakadályozása érdekében.

- BÜFÉ

Az Aqvital FC Csákvár elleni bajnoki mérkőzésen stadionbüfék üzemelnek. A büfé frissítő italokkal, szendvicsekkel és az eddig megszokott gazdag kínálattal várja a szurkolókat.
A helyszínen kizárólag készpénzes fizetés lehetséges, bankkártya használatára nincs mód.

 - KÖZVETÍTÉS

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy az Aqvital FC Csákvár elleni bajnoki mérkőzést klubunk hivatalos YouTube csatornája élőképpel fogja közvetíteni:
Vasas FC – Aqvital FC Csákvár

Továbbá tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a vasárnap 19:00-kor órakor kezdődő Vasas FC –  Aqvital FC Csákvár bajnoki mérkőzésről a klub hivatalos honlapján online, részletes szöveges közvetítéssel jelentkezünk. Az online közvetítést ide kattintva érhetik el:
 Vasas FC – Aqvital FC Csákvár 

- SZURKOLÓI DRAPÉRIÁK

Szurkolóinkat arra kérjük, hogy 2020.08.06-án, csütörtökön 12 óráig az info@vasasfc.hu oldalra küldjék el a mérkőzésre behozni kívánt molinók és drapériák fotóit, hogy klubunk biztonsági szakemberei engedélyeztetni tudják azokat!