Szurkolói ankét az Illovszky-stadionban

2022-07-24 13:33
Szeretettel várunk minden kedves Vasas-szurkolót.

Július 30-án, szombaton délután 17.45-től a Kecskeméti TE elleni mérkőzéssel elkezdődik az OTP Bank Liga NB I 2022/23-as bajnoki sorozata. A nyári rajt előtt július 26-án, kedden 18 órától - a Vasas Szurkolói Klub és a Vasas Futball Club közös szervezésében - szurkolói ankétot tartunk az Illovszky Rudolf Stadion Baróti Lajos VIP termében.

Az eseményen szurkolóink Nagy Miklós sportigazgatóval, az edzői stábból Kuttor Attila vezetőedzővel és a Vasas FC II vezetőedzőjével, Harmati Tamással, játékoskeretünk tagjai közül Pátkai Mátéval és Szilágyi Szabolccsal, illetve a nyári átigazolási szezonban szerződtetett Géresi Krisztiánnal és Baráth Botonddal találkozhatnak, s tehetnek fel kérdéseket a meghívott vendégeknek kötetlen beszélgetés keretében.

Az esemény után a Vasas FC hivatalos felületein szöveges beszámolóval jelentkezünk azon drukkereink tájékoztatása érdekében, akiknek nem áll módjukban részt venni az ankéton.

Az ankétra autóval érkező szurkolók a stadion VIP parkolójában tudnak parkolni, a 17:30-tól megnyitásra kerülő Baróti Lajos VIP termet a stadion VIP bejáratán át közelíthetik meg.

Minden kedves Vasas-szurkolót szeretettel várunk.

Hajrá, Vasas! Mindörökké, Angyalföld!