Szedlár Zoltán visszatért

2019-06-09 11:00
A villámgyors szélső ismét csapatunkat erősíti.

Szedlár Zoltán 2009-ben, 15 éves korában került a Vasas Kubala Akadémiára, majd a 2012/2013-as szezonban a DVSC elleni Magyar Kupa-elődöntőn mutatkozott be a felnőttcsapatunkban, a következő idényben pedig hét alkalommal is pályára lépett az NB II-ben. A huszonöt éves szélső Dorogról tér vissza klubunkhoz.

- Szedlár Zoli a második hazatérőnk a Vasasba. Egy gyors, mozgékony, jól cselező szélső, akivel tovább erősödhet a támadójátékunk - mondta Domonyai László klubigazgató az új érkezőről.

- Nagyon nagy megtiszteltetés volt, hogy megkeresett a klub, nagyon örültem, amikor Szanyó Károly vezetőedző jelezte, hogy szeretne leigazolni - kezdte honlapunknak adott nyilatkozatát Szedlár. - Nem kellett sokat gondolkodnom, azonnal eldöntöttem, hogy visszatérek a Vasasba. Ez egy óriási lépés a karrieremben, remek érzés újra visszatérni oda, ahol nevelkedtem. Az akadémiás évekről nagyon szép emlékeket őrzök, nagyszerű érzés volt ilyen színvonalas helyen játszani, valamint a felnőttcsapatban is remek játékosokkal és stábbal dolgoztam együtt. 2013-ban már játszottam Szanyó Károly vezetőedző irányítása alatt a Vasasban, miatta is könnyű volt meghoznom a döntést, hogy visszajövök. Nagyon jól ismerjük egymást, tudom, hogy a csapataira mindig is a támadó foci volt a jellemző, és a következő idényben is ez lesz a cél, ami egy játékos számára is nagyon vonzó. Mind a két szélen bevethető vagyok, a gyorsaságomat és a cselezőkészségemet tartom az erősségeimnek. Érettebb lettem a Dorogon eltöltött évek alatt, de tudom, hogy még sok mindenben kell fejlődnöm. Bízom benne, hogy nagy mértékben hozzá tudok járulni ahhoz, hogy a csapat elérje a szezon végén a célját, azaz a feljutást az NB I-be.