Simunekre műtét vár

2017-11-08 16:59
Jan Simunek sérülése súlyosabb a vártnál, csípőporc műtét vár rá.

Cseh belső védőnk, Jan Simunek szerencsétlenül ütközött egy játékostársával az egyik edzés során még szeptember végén, aki emiatt már hetek óta nem állhat szakmai stábunk rendelkezésére. Sajnos sérülése súlyosnak bizonyult, várhatóan még több hónapig nem számíthatunk rá.

Jant Prágában vizsgálták, a szokásos MRI-, röntgen- és ultrahangvizsgálatokon kívül, kontrasztos MRI-t is végeztek rajta, ami megállapította, hogy a csípőjénél porckárosodást szenvedett, amit meg kell majd műteni.
Emiatt sajnos több hónapon keresztül nem számíthatunk játékosunkra. A műtét időpontjáról később születik döntés.

Jan Simunek utoljára szeptember 16-án játszott a Videoton ellen 3-1-re megnyert „hazai” bajnokin. A mérkőzés 49. percében - többszöri ápolás után - le kellett cserélni.

Jan honlapunk érdeklődésére elmondta: - Sajnálom, hogy így alakult. Mindent meg fogok tenni annak érdekében, hogy száz százalékos állapotban térjek vissza, és segítsem a Vasast, amelytől rengeteg támogatást kaptam. A felépülésem most hosszabb időt fog igénybe venni, de a rehabilitációm végeztével, hiszem, hogy erősebb leszek játékosként. Célom, hogy sikereket érjek el a csapattal a jövőben, ezen fogok végig dolgozni. Hajrá, Vasas!