Sérültjeink közül többen már felépültek

2017-11-18 10:13
Jó hír, hogy Kire Ristevski, Vida Máté és Vít Benes felépült sérüléséből, így akár már pályára is léphetnek a Mezőkövesd elleni találkozón. Hangya Szilveszter viszont sajnos sérült.

Vida a héten már teljesértékű edzésmunkát végzett. Mint ismert, védekező középpályásunk október 25-én, a Dunaújváros elleni Magyar Kupa mérkőzés 77. percében egy lövésnél szenvedett combhajlító izom húzódást. Így a PAFC és az Újpest elleni meccset is ki kellett hagynia, és nem léphetett pályára az U21-es válogatott Svédország és Ciprus elleni meccsein sem.

Benes már e hét közepén együtt edzett a csapattal. Cseh belső védőnk két héttel korábban az Újpest elleni meccs 30. percében egy ütközésnél sérült meg, a külső térdszalagja enyhén megnyúlt - akkor le is kellett cserélni. Ha Michael Oenning vezetőedző úgy dönt, akkor Mezőkövesden már akár pályára is léphet Vít.

Ristevski is már teljesen rendben van, amit az is bizonyít, hogy november 12-én, vasárnap kezdőként tagja volt a Norvégiát 2-0-ra legyőző macedón válogatottnak, sőt végig is játszotta találkozót. Baloldali védőnk remekül futballozott, csapata egyik legjobbja volt. Egy jó formában lévő Ristevskire nekünk is szükségünk lesz szombaton délután, hogy sikeresek legyünk a Mezőkövesd ellen.

A végére hagytunk egy rossz hírt is. Baloldali középpályásunk, Hangya Szilveszter combhúzódás miatt – melyet az Újpest ellen, a második félidő elején szenvedett el – nem tudott együtt készülni a csapattal, így szombati játékára várhatóan nem számíthatunk.