Rogla - 3. nap - Újabb magabiztos győzelem Szlovéniában

2014-07-23 23:02
Csapatunk szlovéniai edzőtáborozásának második felkészülési mérkőzésén magabiztos 3-1 arányú győzelmet aratott az NK Smartno csapata ellen.

Csapatunk szlovéniai edzőtáborozásának második felkészülési mérkőzésén magabiztos 3-1 arányú győzelmet aratott az NK Smartno csapata ellen.

A 10 csapatos szlovén másodosztályú bajnokságban legutóbb 6. helyen végzett együttes ellen Ádám 7. percben, Hajdú 43. percben és Takács 55. percben szerzett góljaival diadalmaskodtunk.
Szerda délelőtt 10 órától edzésen vettek részt játékosaink. Majd ebéd és csendes pihenő után, 16 órakor indult el a csapat második edzőmérkőzésünkre, Smartno ob Pakiba, amely csaknem 60 kilométerre található Roglától.
A hangulatos kisvárosi pálya a hegyek között, gyönyörű környezetben terül el.

Szanyó Károly ezúttal az alábbi 11 játékosnak szavazott bizalmat, a 18 órakor kezdődött találkozón:

Hermány - Pál, Kékesi, Tamás, Polényi - Takács, Hajdú, Oláh - Ádám, Rajczi, Menyhárt.

Elllenfelünk hatalmas elszántsággal és lelkesedéssel kezdte a mérkőzést.
A 7. percben Ádám Martin gyönyörű gólja azonban kisebb zavart okozott náluk. 0-1!

Ekkor további gólokat szerezhettunk volna, de sajnos előbb Rajczi Péter lövését védte bravúrral a kapus, majd Hajdu Norbert közeli lövésébe vetődött bele. A félidő még hátralévő szakaszában is uraltuk a játékot, ellenfelünk erejéből csak egy-két kontratámadásra futotta.

Aztán a 40. percben váratlanul, egy játékosunk elcsúszása után egyenlített ellenfelünk. 1-1

A 43. percben Hajdú szabadrúgásból ismét helyreállította az erőviszonyokat. 1-2!

A második félidőben is az első félidei csapat futott ki, igy most már minden játékos kapott a két mérkőzés alatt több mint 45 percet a bizonyításra. A fiuk ha játékban nem is, de hozzáállásban, futómunkában tudták hozni a tegnapi mérkőzésen nyújtott teljesítményt.

Az 55. percben Takács Krisztofer értékesített egy kipattanó labdát. 1-3!

A 65. percben mindkét csapat cserélt, amiből - mint később kiderült - mi jöttünk ki jobban.

Csapatunkból lejött a pályáról: Tamás, Hajdú, Pál, Oláh és Ádám, míg helyükre Vida, Nagy Tamás, Grúz, Görgényi és a combhúzódása miatt néhány edzést és edzőmérkőzést kihagyó Gál állt be.

Ellenfelünk innentől kezdve nem nagyon tudott veszélyt jelenteni kapunkra.Mi viszont sokszor tudtunk mögéjük kerülni és lehetőségeink is voltak, de vagy pontatlanok voltunk vagy siettettük a gól lövést és ezért nem sikerült még vagy 2-3 gólt szereznunk.
A 70. percben újabb csere következett csapatunkban.

Elhagyta a pályát: Takács, Hermány, Menyhárt és Rajczi.

Beállt játszani: Nagy Dániel, Berecz, Ferenczi és Németh.

Összességében magabiztos győzelmet arattunk egy sokat futó, lelkes szlovén másodosztályú csapat ellen. A mérkőzést végigjátszotta Kékesi és Polényi.

Csütörtökön edzések várnak játékosainkra, majd pénteken várhatóan a szlovéniai edzőtábor legnagyobb erőpróbát igénylő mérkőzése következik csapatunk számára, a nagymúltú szerb Crvena Zvezdával mérkőzünk meg 17.30 kezdettel Cesta Milosa Zidanskában.