Rendőrségi tájékoztató

2018-05-31 09:04
A Rendőrség több korlátozást léptet életbe a szombati Honvéd-Vasas mérkőzés előtt.

Tisztelt Szurkolók!

Az OTP Bank Liga 33. fordulójában a Budapest Honvéd FC – Vasas FC labdarúgó mérkőzés 2018. június 2-án 19.00 órai kezdettel kerül megrendezésre Budapest XIX. kerület Bozsik Stadionban.

A mérkőzés kiemelt biztonsági kockázatú, ezért a Rendőrség több korlátozást fog életbe léptetni.

Kérjük, hogy a vendégszurkolók az alábbi módokon közelítsék meg a Stadiont:

A Vasas FC szurkolói részére a Budapest XIII. kerületi Fáy utcai Illovszky Stadion előtti területen találkozási hely került kijelölésre 16 óra 30 perces érkezéssel. Az itt gyülekező szurkolók szervezetten, bérelt BKV buszokkal kerülnek átkísérésre 17 óra 00 perces indulással a Bozsik Stadion vendégkapujához, majd a mérkőzést követően vissza a Budapest XIII. ker. Béke térre.  

Felhívjuk a Tisztelt Szurkolók figyelmét, hogy a beléptetéshez szükséges jegyek vásárlása a gyors beléptetés érdekében elővételben történjen meg, a meghirdetett módon.

Felhívjuk a Tisztelt Szurkolók figyelmét továbbá, hogy a szurkolók biztonsága érdekében szervezett utaztatásra kerül sor a két klub együttműködése alapján, amely biztosítja a Bozsik Stadion gyors és biztonságos megközelítését.

A Puskás Ferenc utca lezárásra kerül a Hengersor utca és a III-as kapu közötti szakaszon, így a lezárt területre csak az engedéllyel rendelkezők léphetnek be. A személygépjárművekkel érkezők részére a Budapest XVIII. ker. Üllői út felőli érkezés került kijelölésre, ahonnan a Bozsik Stadion III. számú kapujához érkezve zárt, őrzött parkoló kerül kialakításra.

A mérkőzést követően a Puskás Ferenc utca zárva marad a bérelt BKV buszokra történő felszállás idejéig, majd a szurkolók innen szervezetten, kíséréssel utaznak vissza a Budapest XIII. ker. Béke térire

A kapuk már 17.00 órától nyitva lesznek, ezért kérjük, hogy időben érkezzenek a meghirdetett találkozási helyre, tekintettel arra, hogy a szurkolók átvizsgálása miatt a stadionba való bejutás az átlagosnál több időt fog igénybe venni.

Felhívjuk a Tisztelt Szurkolók figyelmét, hogy a pirotechnikai eszközök használata, illetve birtoklása is szabálysértést képez, annak feltalálása esetén az azt birtokló személlyel szemben minden esetben szabálysértési eljárást kezdeményezünk!

Köszönjük megértésüket!

BRFK XIX. kerületi Rendőrkapitányság