Remili: Óriási tett lenne döntőt játszani

2017-05-17 09:28
Kényelmesnek tűnő helyzetből várjuk a Mezőkövesd elleni kupaelődöntő visszavágóját: kétgólos előnnyel indul a csapatunk útnak, amely ebben a szezonban nem kapott még gólt a Mezőkövesdtől.

Csapatkapitányunkat, Remili Mohamedet kérdeztük a várakozásairól.

Tizenegy év után juthatunk be újra a kupadöntőbe. Előnnyel indulunk, de mindettől függetlenül mire kell figyelni majd a Mezőkövesd ellen?

– Egy kupaelődöntőn mindenre kell figyelni. Helyzetünkben addig mindenképpen, amíg nincs megnyugtató előnyünk, amivel be tudjuk biztosítani a továbbjutást. A Mezőkövesd érdekes helyzetben van. Ők egy igen fontos bajnoki meccs előtt vannak. Nem lenne meglepő, ha emiatt nem a vélt legerősebb csapatukkal lépnének pályára ellenünk. Így viszont olyan játékosok kerülhetnek előtérbe, akik bizonyítani akarnak az új vezetőedzőnek: helyük van a kezdő tizenegyben. Így nem szabad azzal foglalkoznunk, hogy milyen felállásban játszanak majd, hanem csupán arra, hogy a mérkőzést irányítva vezetést szerezzünk. Ebben az esetben ellenfelünknek ugyanis négy gólt kellene rúgnia.

Motiváció terén gyaníthatóan nincs probléma így a kupadöntő kapujában.

- Szerintem nincs, én is nagyon várom már, hogy kupadöntőt játszhassak, karrierem során eddig erre ugyanis nem volt még lehetőségem. A fiatal és az idősebb játékosaink számára is egy óriási dolog lehet, ha sikerülne a döntőbe jutás. Mindent meg fogunk tenni a mérkőzésen annak érdekében, hogy el is érjük ezt az eredményt.

Szurkolói információk a Mezőkövesd - Vasas kupameccsre!