Remili és Vida is meggyógyult, Ádám még pihen

2016-10-25 09:49
A gyomorfertőzésen átesett Remili Mohamed és Vida Máté már jól van, edzettek, míg a pénteken térdsérülést szenvedett Ádám Martinnak ezen a héten pihennie kell.

Remili Mohamed honlapunk érdeklődésére elmondta: - Már egészen jól érzem magam, olyannyira, hogy a vasárnapi edzésen is részt vettem. Az történt, hogy kisfiam, Anis, az óvodából valószínűleg elkapott egy hasmenéssel, hányással járó vírust. Ez pedig átment a feleségemen, a kislányomon, Stellán, és végül pénteken reggel nálam is jelentkezett, ami sajnos kitartott szombatig. Vasárnap még azért óvatos voltam az étkezéssel, de hétfőtől már teljes értékű vagyok.

Vida Máténál szombaton reggel jelentkeztek a gyomorfertőzés tünetei. Válogatott játékosunk két napig diétázott, hétfőn viszont már megjelent a kora délutáni edzésen.

Ádám Martin a péntek délutáni gyakorláson sérült meg. Fiatal támadónknak a héten még pihennie kell, de jó esély van arra, hogy a jövő héten már könnyített edzéseket végezhessen.

- A pénteki edzésen kaptam egy labdát, ami picit hosszú volt, és megpróbáltam becsúszással megmenteni, de nem sikerült. Pontosan magam sem tudom, hogy történt a baleset, de letapadt a vizes fűben a lábam. Az első orvosi vélemény még két hét kihagyásról szólt. Aztán Lejkó doktor hétfőn alaposan megvizsgálta a térdemet, és azt mondta: a héten azért még a pihenésen lesz a hangsúly, ám lehet, hogy már a hét vége felé mozoghatok. Minden attól függ, hogy milyen ütemben javulok. Egyelőre semmilyen mozgást sem végzek. Kezelésre járok Kubó Ádiékhoz. Abban maradtunk a doktor úrral, hogy amint nem érzek fájdalmat, illetve amint már képes leszek futni, akkor el kezdem a kocogást.