Remili: A játékunk finomhangolásán van a hangsúly

2018-02-05 10:07
Túl vagyunk csapatunk héthetes felkészülésének a felén. Eddigi mérlegünk: 3 győzelem, 1 döntetlen, 2 vereség, 19-4-es gólkülönbség. Csapatkapitányunk, Remili Mohamed értékelte az eddigieket.

- Az eddig eltelt négy hétben a fizikai állóképesség javításán volt a hangsúly. A futás és az izomfejlesztő gépek játszották a főszerepet. Talán ez okozta, hogy eddigi két legerősebb ellenfelünk mérkőzésein, a Honvéd és az MTK ellen kissé fáradtan mozogtunk. A múlt héten léptünk a felkészülésünknek abba a szakaszába, amikor a játék, és a taktika finomhangolása zajlik. Az edzéseinken is olyan gyakorlatokat végzünk jobbára, amelyek a frissítésünket szolgálják és a gyorsaságunkat fejlesztik. Már a Pénzügyőr elleni mérkőzésen is látszott ennek az eredménye, hiszen nagyjából két tucat gólhelyzetet alakítottunk ki, bár nem volt szerencsénk, mert szétlőttük ellenfelünk kapujának a környékét. Az a találkozó is végződhetett volna 6-7 gólos győzelemmel, mint a vasárnapi Szabadkikötő elleni.

Remili beszélt az új játékosokról is.

- Meggyőződésem, hogy a négy új érkező játékos, Barczi Dávid, Egerszegi Tamás, Csiki Norbert és Laczkó Zsolt is többletet tud hozzátenni a játékunkhoz, lendületet, gyorsaságot és kreativitást hoztak. Ráadásul bővítik vezetőedzőnk lehetőségeit is a csapat összeállításában. Sajnos még jó néhány sérültünk van, Murka Benedek, Kleisz Márk, Vogyicska Bálint, Szivacski Donát, Gaál Bálint és tegnap meghúzódott Csiki Norbert is. A Telki Edzőközpont körülményei ideálisak. A négycsillagos Globall Hotelben a szobák, az étterem, az uszoda, a wellness részleg, a kondicionáló terem gépei, az edzőpályák mind kifogástalanok. Minden körülmény azt szolgálja, hogy zavartalan legyen a felkészülésünk a tavaszi 14 mérkőzésből álló bajnoki sorozathoz.