Polekszics: Márciusban már ismét a kapuban állhatok, ha...

2017-01-13 14:26
Súlyos térdsérüléséből felépülő kapusunk, Vukasin Polekszics, a csapattal tartott Mátraházára, ahol az erőnléti edzéseken már részt vesz. Plexit kérdeztük felépülésének stádiumáról.

Hogyan teltek a Karácsony ünnepnapjai?

- Kis pihenőt engedélyeztem magamnak, de mindig dolgoztam és követtem a felépülésemhez szükséges edzéstervet. Így tudtam eljönni ide is az edzőtáborba, hogy a csapattal lehessek. Jó a társak között lenni, a csapat tagjaként edzeni. Lassan, fokozatosan csinálom a munkát.

Hogyan áll a visszatérésed? Mi várható a közeljövőben?

- A helyzet most úgy áll, hogy február végén tudok a kapusedzésbe visszatérni és március folyamán már újra a kapuban állhatok adott esetben meccsen is, ha a mester bizalmat szavaz nekem. Hála Istennek, minden jól halad.

Ezek szerint semmilyen komolyabb gond nem merült fel mostanában?

- Szerencsére nem. Talán annyi, hogy ez a hideg és a kapcsolódó kemény talaj nehezíti kicsit a dolgomat. Nehezebben indul be a térdem, de semmi gond, tudom végezni azt, ami szükséges a visszatérésemhez. Kapusedzőnkkel, Lippai Józsival is keményen dolgozok itt. Kapustársaimmal és a vezetőedzővel is rendszeresen tartottam a kapcsolatot. Emellett Kubó Ádival is végzek rehabilitációs feladatokat. Szeretnék még ebben a tavaszi szezonban a csapat rendelkezésére állni.