Pavlov: Hiszem, hogy meg tudjuk csinálni

2017-07-06 14:50
Két góllal indította szezonját a Beitar elleni Európa Liga-mérkőzésen ukrán csatárunk, Jevgenyij Pavlov. A hosszú sérülése után újból erőre kapó támadónál érdeklődtünk arról, hogy mit vár az EL-selejtező visszavágójától, illetve arról is, hogy mennyiben lesz más zárt kapu helyett nézők előtt játszani.

- A vereség után mindannyian letörtek voltunk, de mostanra sokat javult a hangulat a csapatnál. Hogy mi kell a győzelem megszerzéséhez? Erre elég könnyű a válasz: több gólt kell lőnünk az ellenfelünknél, illetve a védekezést jól össze kell fogni. Meg tudjuk csinálni, van annyi tartás és erő a csapatban, hiszek magunkban, hogy elérjük azt az eredményt, ami a továbbjutáshoz kell, és a következő körbe léphetünk. Az előző szezonban is látható volt, hogy negatív élmények után fel tudtunk állni. Minden esélyünk megvan arra, hogy ez most is így legyen.

Alaposan kielemeztük a Beitart, játszottunk is velük kétszer a közelmúltban. Persze, ahogy mondani szokták, minden mérkőzés más, így biztosan lesznek fontos apróságok, amik döntőek lehetnek. Annyiban is más lesz ez a találkozó, hogy nézők is lehetnek a lelátón. Minden játékos számára - így nekem is - fontos, hogy a saját közönsége előtt bizonyítson, ekkor van ugyanis hangulata a meccseknek.  Nagyobb motivációt és erőt jelent a biztatásuk, számítunk rájuk. Szeretnénk boldoggá tenni szurkolóinkat gólokkal, győzelemmel és továbbjutással.