Ősszel átadják az új stadionunkat

2018-02-21 14:10
A névadó Illovszky Rudolf születésnapján járhatták be az épülő Vasas-stadiont a klub korábbi kiváló labdarúgói.

Markovits László klubelnök az anyaegyesület nevében körbevezette az angyalföldi klub egykori bajnoki érmes, valamint kupagyőztes labdarúgóit az épülő Illovszky-stadionban. Az eseményre meghívást kapott az Illovszky Team is, a projektcsapat a stadion tervezésének előkészítésében vett részt, és három éve éppen ezen a napon, Illovszky Rudolf születésnapján alakult.

A klubelnöktől megtudtuk, hogy a Vasas SC hamarosan nyilvánosságra hozza a 16 szektor névadóit, a következő hónapokban pedig a Vasas FC közreműködésével a bérletértékesítés is megkezdődik, amelynek kezdeti időszakában a Vasas-függők előnyt élveznek majd.

Mostanra az összes nézőtérelem, valamint a tetőszerkezet a helyére került, a nyugati főlelátó épületében pedig már a beltéri munkálatok zajlanak. A kivitelezés során az anyaegyesület kiemelt figyelmet fordít arra, hogy a 107 éves klub hagyományai és történetei visszaköszönjenek a stadion falai között.

A stadion 6,98 milliárd forintos költségkeretből épül, befogadóképessége közel 5150 fő lesz, az ünnepélyes átadás pedig az idei év második felére várható. A pontos dátumot legkésőbb a nyár elején hirdetik ki.

Képgaléria az épülő stadionról - itt!