Oenning: Vissza kell találni a pozitív irányba

2017-06-29 22:35
Vezetőedzőnk értékelte a Beitar elleni mérkőzést.

Michael Oenning:  - Ha csak az eredményt nézzük, akkor persze csalódott vagyok, hogy vesztettünk. Koncentráltan játszottunk, 87 percig vezettünk. Hátrányból fordítottunk, sok helyzetünk volt és a végén visszahoztuk a Beitart a mérkőzésbe. A második Beitar-gól után elvesztettük koncentrációnkat.

Sajnálatos a kialakult eredmény, amiben talán közrejátszott a magas hőmérséklet, a rutintalanságunk, de ez magyarázkodásnak tűnne. Számomra ez egy fejlődési kérdés is, hogy gyorsan tudunk-e ebből tanulni, vagy sem. Jelenleg csalódottak vagyunk, de most megtapasztaltuk, hogy milyen egy nemzetközi mérkőzés.

Nem omlott össze a világ. A visszavágón otthon játszunk fantasztikus szurkolóink előtt és nyerni kell a továbbjutáshoz. El kell fogadni, hogy vereséget szenvedtünk, de ki kell elemezni a meccset, amire egy hetünk van. Fontos, hogy ne maradjanak sokáig negatív gondolataink. Vissza kell térni a pozitív irányba, ez eddig jól ment, amikor vereséget szenvedtünk.

Benayoun beállítása sokat számított ellenfelünknél, a gólja, a mélységi passzai döntőek voltak. Ennek ellenére illik megnyerni egy olyan meccset, amelyen a 87. percben 3-1-re vezetsz.