Oenning: Magunkra kell elsősorban figyelni

2017-08-12 12:37
Az OTP Bank Liga 5. fordulójában csapatunk a Mezőkövesd együttesével mérkőzik meg a Szusza Ferenc Stadionban szombaton 18 órakor. Michael Oenning vezetőedzőt kérdeztük várakozásairól.

- Szombaton este inkább magunkra kell figyelni, mert bár nem játszottunk rosszul az Újpest ellen, de elveszítettük a mérkőzést, így ezt a csorbát ki akarjuk köszörülni. Tehát mindenképpen győzni akarunk.

Berecz Zsombor visszatérése mennyire lehet segítség e cél eléréséhez?

- Beró kapcsán nincs miről beszélni, mert mindenki láthatja, hogy mennyire fontos játékosa csapatunknak. Ő nagyon fontos kapocs a középpályán, mind támadásépítésben, mind védekezésben. Jó, hogy újra rendelkezésemre áll, de időszerű lenne, hogy rendszeresen tudjon játszani és ne legyenek kiesései. Így kerülhet egyensúlyba a teljesítménye és lendülhet ismét kiváló formába.

Az elmúlt fordulókban már volt alkalmunk több olyan csapat ellen is játszani, amelyek inkább védekező felállásúak. A Mezőkövesdtől is ezt várhatjuk?

- Ezt majd meglátjuk a mérkőzésen. Azonban az a csapat, amelyik két vereséget szenvedett egymás után, szerintem inkább megpróbál a meccs elején biztos, és rendezett védekezésből kiindulva játszani. Amennyiben a várakozások ellenére mégis támadóbb felfogásban lépnek pályára, arra is felkészültünk. Mivel számunkra a szombati hazai mérkőzés lesz, így nekünk kell előre menni, és dominálnunk.