Oenning: Komolyan vesszük a Csorna elleni találkozót

2016-10-25 14:10
A Magyar Kupa 7. fordulójában együttesünk az NB III Nyugati csoportjának 4. helyén lévő Csornai SE vendége lesz. Michael Oenning vezetőedzőt kérdeztük a várakozásairól.

A Csornához látogatunk a kupában, amelyik az NB III-ban erős csapatnak számít. Mennyire készült fel belőle a stáb?

- Mivel komolyan vesszük a kupaküzdelmet, így próbáltunk felkészülni belőlük. A pálya jó állapotúnak tűnik, ez gyors játékot ígérhet. Tudjuk azt is, hogy hazai pályán erős a Csorna, ebben a szezonban csak egy vereséget szenvedtek. Emellett sok tapasztalt játékosuk is van. Így mindenképpen koncentráltan kell és szeretnénk játszani. Természetesen a továbbjutás a célunk.

Korábban említette, hogy a kupafordulókat arra is felhasználhatja, hogy olyan játékosoknak is adjon lehetőséget, akik a bajnokságban ritkábban jutnak szerephez. Most is így lesz?

- Igen, ez most is így lesz. Pár poszton biztos lesz váltás a bajnoki mérkőzésekhez képest. Azonban most ügyelni kell egy-két dologra. Mivel futás tekintetében intenzív meccset várok, így meg kell néznem, hogy a betegségből felépülő játékosokat mennyire lehet terhelni. A lehetőséget azonban szeretném megadni annak, akinek lehet.