Oenning: Bátor játékot és győzelmet várok

2017-05-12 12:31
Michael Oenning vezetőedzőt kérdeztük a Haladás-Vasas (04. 13., 18:00) mérkőzés várakozásairól, valamint a csapaton belüli hangulatról.

Mit vár a Haladás elleni mérkőzéstől?

- Fontos lesz, hogy bátran lépjünk pályára, vállaljuk fel a játékot. A Haladás a sérültjeitől függetlenül továbbra is remek labdarúgókkal rendelkezik. Képesek bárkit legyőzni, erre már számos példát láthattunk, amelynek mi is szenvedő alanyai voltunk. Arra számítok, hogy Sopronban a Haladás mindent meg fog tenni a győzelemért, de ugyanígy leszünk ezzel mi is.

A csapat egy nappal korábban utazik Sopronba. Mi ennek az oka?

- Sopron nem „kétsaroknyira” van a Fáy utcától, így szervezési okokból is úgy döntöttünk, hogy már pénteken elutazunk. Nyugodtabban tudunk felkészülni és frissebbek lehetünk a mérkőzésen. Nem kell az utazással járó nehézségekkel a mérkőzés napján bajlódni, hiszen kipihenhetik magukat a játékosaink. A szezon ezen szakaszában ez is fontos, teljes koncentrációra lesz szükség, amit így tudunk a legjobban elérni.

A Paks elleni vereség után milyen a csapaton belüli hangulat?

- Természetesen senki sem örült a vereségnek és el is várom a játékosaimtól, hogy reagáljanak és magukba nézzenek, mi volt a saját részük a vereségben. A csapatnak meg kell mutatnia azt az arcát, amit a szezon azon részében is láthattunk, amikor egységesek és eredményesek voltunk a legjobb csapatok ellen is. A játékosok pontosan tudják ezt, dolgoznak is érte. Az erősségeink közé tartozik, hogy a vereségek után képesek vagyunk felállni. Ezt már többször bizonyították, most is ebben bízunk.

Jegyinformációk - itt!