Németh Gábor várhatóan 3 hét múlva visszatérhet

2014-04-11 00:00
Várhatóan még 3 hét pihenő vár rám, és utána elkezdhetem az edzéseket. Pénteken reggel ismét jártam Mohácsi doktornál felülvizsgálaton, aki ultrahanggal megvizsgálta a vádlim sérül izmát, és mágneses kezelést is kaptam tőle" - mondta el pénteken érdeklődésünkre kiváló kapusunk, Németh Gábor.

"Várhatóan még 3 hét pihenő vár rám, és utána elkezdhetem az edzéseket. Pénteken reggel ismét jártam Mohácsi doktornál felülvizsgálaton, aki ultrahanggal megvizsgálta a vádlim sérül izmát, és mágneses kezelést is kaptam tőle" - mondta el pénteken érdeklődésünkre kiváló lapusunk, Németh Gábor.

Hozzátette: a sérülés következtében keletkezett vérömleny felszívódása jól halad. De továbbra is feküdnie kell Gacának, a sérült térd alatti vádlit jegelni kell és dioptron lámpával rendszeresen kezelni kell. Szerencsére hálóőrünk rendelkezik ilyen lámpával otthon, így ez gyorsíthatja gyógyulását.

"Hétfőtől Fekete János erőnléti edzővel elkezdem felső testem erősítését, és Mohácsi doktor utasításai szerint enyhe masszírozást is kaphat a sérült lábrész. Mostani sérülésem - izomszakadás - szerencsére, viszonylag gyorsan meggyógyulhat, szemben a keresztszalag szakadással, ami legalább fél évet vett volna igénybe" - közölte Németh Gábor.

Mielőbbi gyógyulást és visszatérést kívánunk Gaca!

(Fotó: vasas11.hu)