Négy játékosunk három utánpótlás válogatottal készül a héten

2014-04-13 00:00
Örömteli, hogy négy játékosunk három utánpótlás válogatottal készül a héten. Vida az U18-as, Cseke és Ádám az U20-as, míg Engel az U21-es magyar labdarúgó válogatottal edz a hét első napjaiban.

Örömteli, hogy négy játékosunk három utánpótlás válogatottal készül a héten. Vida az U18-as, Cseke és Ádám az U20-as, míg Engel az U21-esmagyar labdarúgó válogatottal edz a hét első napjaiban.

Vida Máté az U18-as válogatottal Gibraltárba repült, ahol április 16-án, szerdán megmérkőznek a helyi azonos korú utánpótlás válogatottal. Mint ismert Vida a múlt héten, hétfőtől csütörtökig (Berecz Zsomborral) Telkiben vett részt edzőtáborban az U19-es válogatottal, ám a Ciprus elleni keddi és csütörtöki mérkőzésen nem játszatta Mészöly Géza szövetségi kapitány.

Az U20-as válogatott hétfőn és kedden tart összetartást Telkiben, ahol jelen van Cseke Benjámin és Ádám Martin is. Meghívót kapott Szedlár Zoltán is, ám ő a hétvégi Pécs elleni utánpótlás bajnokin rúgást kapott a bokájára, így mivel egészsége nem száz százalékos, nem tarthatott társaival.

Engel Alex az U21-es válogatottal készül szintén Telkiben.