Négy játékosunk a forduló válogatottjában

2018-05-15 10:58
A csakfoci.hu most is összeállította a forduló válogatottját.

A csakfoci.hu forduló válogatottjába négy játékosunk is bekerült, hárman a kezdőbe, míg Egerszegi Tamás a legjobb csere lett.

A portál így jellemezte a játékosok teljesítményét:

Nagy Gergely: „Hetek óta kitűnő formában véd. A Fradi ellen is bemutatott több nagy bravúrt, főleg Paintsil lövésénél és Böde, valamint Blazic fejesénél védett nagyot. Óriási érdemei vannak abban, hogy a Vasas elhozott egy pontot a Groupama Arénából.”

James Manjrekar: „Nem először bizonyította, hogy védőként is képes kiemelkedő teljesítményre. Kemény volt, határozott, a végén pedig ő fejelte le a labdát Egerszeginek, aki a 94. percben egyenlített a Ferencváros ellen.”

Vít Benes: „Jó vétel volt a cseh védő. Rendre a csapat legjobbjai között van, ezúttal is stabilitást adott a védelemnek. Önfeláldozóan játszott, nem egy esetben blokkolt az utolsó pillanatban.”

A forduló cseréje:

Egerszegi Tamás: „Óriásit küzdött a második félidőben. Két sérülést is összeszedett, előbb összefejelt Moutarival, majd orrba vágták és tamponnal az orrában fejezte be a meccset. A 94. percben ő lett az angyalföldiek hőse, miután nagyon fontos pontot mentett csapatának.”

A forduló válogatottja:

Nagy G. (Vasas) – Nego (Videoton), James (Vasas), Benes (Vasas), Stopira (Videoton) – Kovács I. (Videoton), Márkvárt (Puskás Akadémia), Sós (DVSC) –  Lanzafame (Honvéd), Tabakovic (DVSC), Koszta (Mezőkövesd)