Murka: Előjönnek majd a régi emlékek

2018-08-10 11:48
Vasárnap a Siófok vendégei leszünk a Merkantil Bank Liga 3. fordulójában. A jelenlegi keretünkben több olyan játékost is találunk, aki az elmúlt években Siófokon futballozott.

Szilágyi Zoltán és Kovács Dávid az elmúlt két szezont töltötte a Balaton partján, Bévárdi Zsombor pedig az előző idényt. A „rutinosabb” játékosaink közül Szivacski Donát, valamint Murka Benedek is játszott korábban a hétvégi ellenfelünknél.

- A 2015/16-os szezonban futballoztam a siófokiaknál, sokat fejlődtem abban a szezonban fizikálisan és mentálisan egyaránt – kezdte Murka. - A felnőttek között az volt az első teljes szezonom.  Nekem és a csapatnak is volt nehéz időszaka abban az idényben, de végül a jónak mondható 9. helyen végeztünk. Azóta szinte teljesen kicserélődött a keret, 4-5 korábbi csapattársam szerepel az együttesben. A jelenlegi Siófok sem gyenge, annak ellenére, hogy nem kezdték jól a bajnokságot, egy masszív csapat. Mi mindkét meccsünket megnyertük, a játékunk azonban még nem volt az igazi, de úgy érzem, hogy hétről-hétre fejlődünk.  Várom már a mérkőzést, a stadionban biztosan előjönnek majd a régi emlékek, hiszen amióta eljöttem onnan, nem játszottam Siófokon. Bízom benne, hogy vasárnap este győztesen hagyom el a stadiont.

Érdekesség, hogy a Siófok játékosai közül Gál Mátyásnak, Szilágyi Péternek és Nagy Dánielnek is van vasasos múltja, míg Kiss Balázs, Opavszky Balázs, György Nico és Csibra Dániel a Vasas Kubala Akadémia növendéke volt.

Jegyinformációk - itt!