Murka: A kemény munka a Vasas titka

2016-10-24 16:10
Megszerezte első élvonalbeli gólját Murka Benedek. 19 éves játékosunk az M4 Sportreggeli című műsorában elevenítette fel a találatát, illetve mesélt a parádés szezonról.

"Nagyon nagy öröm egy fiatal játékos számára, amikor először betalál az élvonalban. A csapattal és a családdal is megünnepeltük a gólomat, amely előtt Korcsmár Zsolttól kaptam egy remek átadást. Jól sikerült átvennem a labdát, így egyből gólhelyzetbe tudtam kerülni, ebben a szituációban a lövés volt a legjobb megoldás.

A szezon elején a biztos bennmaradást tűztük ki, amelyet szerencsére eddig bőven túlszárnyaltunk, ugyanakkor ez nem a véletlen műve, nagyon kemény munka áll mögötte, nem pedig különleges titok.

A Debrecen elleni meccs előtt három játékosunk is megsérült, Berecz Zsombor pedig el volt tiltva. Azonban a Vasas erősségét mutatja, hogy így is el tudtuk hozni a három pontot a Nagyerdei Stadionból.

Michael Oenningnek nagyon nagy szerepe van az eddigi sikerekben: nagyon jó filozófiát hozott a csapathoz, a nyugodtsága pedig átragadt ránk is. Mindenki végzi a saját feladatát a Vasasnál, ebből áll össze az a csapatjáték, amelyet hétről-hétre láthatnak a nézők.”