Menekülés a győzelembe

2014-10-30 20:32
A Merkantil Bank NB II-es Liga harmadik helyén (még két csapatnak van 21 pontja) lévő csapatunk október 31-én pénteken 15.30-kor az Illovszky stadionban a 15 ponttal 10. helyen elhelyezkedő ZTE csapatával mérkőzik.

A Merkantil Bank NB II-es Liga harmadik helyén (még két csapatnak van 21 pontja) lévő csapatunk október 31-én pénteken 15.30-kor az Illovszky stadionban a 15 ponttal 10. helyen elhelyezkedő ZTE csapatával mérkőzik.

Szanyó Károly, a Vasas FC vezetőedzője érdeklődésünkre elmondta:

Néhány sérültünket leszámítva (Nagy Tamás, Ádám Martin, Kiss Róbert) mindenki más hadra fogható. A héten a játékosok nagy elánnal készültek a pénteki Zalaegerszeg elleni mérkőzésre. Nagyon bízom benne, hogy ez a péntek délutáni mérkőzésen is fog majd látszódni”.

A mérkőzést megelőző utolsó edzést, hagyományosan - csütörtökön 15 óra 30 perckor – a másnapi bajnokival egy időben az alábbi 18 játékos végezte az Illovszky stadionban Szanyó Károly vezetőedző irányításával:

Hermány Bence, Németh Gábor
Preklet Csaba, Görgényi Dávid, Grúz Tamás, Tamás László, Polényi Gábor, Hajdú Norbert, Pál Dávid.
Vida Máté, Gál Mátyás, Berecz Zsombor, Takács Krisztofer.
Nagy Dániel, Menyhárt Attila, Lázok János, Ferenczi István, Remili Mohamed.

Amint látható többen hiányoznak.
Így Nagy Tamás továbbra is derékfájdalmai miatt nem játszhat. 
Ádám Martin gyomorrontás miatt nem tudott edzeni, így játékára kevés az esély.
Kiss Róbert edzés közben ismét ráesett megműtött könyökére így szerencsétlen módon kiújult sérülése.

A mérkőzést a 32 éves Szőts Gergely vezeti, segítői Takács Gábor és Aradi József lesznek, míg a tartalék játékvezetői teendőket Botló Béla látja el.

Szőts Gergely a Budapesti Labdarúgó Szövetség küldötte. 2008 óta vezet NB II-es, míg 2012 óta NB I-es mérkőzéseket. Csapatunknak eddig egy találkozót vezetett 2013. augusztus 16-án a számunkra balszerencsés kimenetelű Dunaújváros-Vasas 2-0-ra végződött mérkőzést, melyen még 11-est is hibáztunk, míg ellenfelünk második gólja az utolsó pillanatokban büntetőből született.

Ahogy erről már korábban tájékoztattuk a Tisztelet Szurkolókat a hírek szerint a ZTE csapatát várhatóan sok szurkoló kíséri el az Illovszky stadionba pénteken délután. Így a rendőrség úgy határozott, hogy az Illovszky stadionban a Vasas ultrák álló részi nézőterét lezárják, vagyis a hazai szurkolók csak az ülőoldalon tartózkodhatnak. Megértésüket köszönjük!

Hajrá Vasas!