Még zajlik a bérletértékesítés!

2021-07-20 15:00
Fontos információ, hogy az állandó - névre és helyre szóló - éves bérletek a hazai NB II-es bajnoki mérkőzéseken kívül a MOL Magyar Kupa küzdelmeire is érvényesek lesznek.

Klubunk idén július közepén kezdte meg a 2021/22-es idényre szóló éves bérletek árusítását. Szurkolóink számára pozitív hír, hogy az árak nem változtak az előző szezonhoz képest, tehát a Vasas FC a megszokott, tavalyi árakon értékesíti az Illovszky Rudolf Stadion belépőjegyeit és éves bérleteit. Továbbá fontos információ, hogy az állandó - névre és helyre szóló - éves bérletek a hazai NB II-es bajnoki mérkőzéseken kívül a MOL Magyar Kupa küzdelmeire is érvényesek lesznek. A kedvező díjszabással elsősorban arra szeretnénk ösztönözni szurkolóinkat, hogy éves bérletet váltsanak a 2021/2022-es labdarúgószezonra.

„A család az első” mottó jegyében szeretnénk, hogy az új Illovszky-stadionban családi program legyen csapatunk mérkőzése, ennek érdekében ingyenes a 6 év alatti gyermekek meccslátogatása, a 6 és 18 év közötti diákok pedig kedvezményesen látogathatják mérkőzéseinket.

Köszönettel tartozunk azon hűséges szurkolóinknak, akik a 2020/21-es szezonban is éves bérletet vásároltak, ezért klubunk a tavalyi bérletes drukkereknek az idei bérletvásárlási időszak megnyitása utáni első két napon, 2021. 07. 12-én és 13-án - korábbi helyükre szóló - elővásárlási jogot biztosított.

A Vasas FC 2021/22-es szezonjára szóló éves bérletei - a bajnoki időszakon kívül - az Illovszky Rudolf Stadion A2-es pénztárában már csak a következő időpontokban vásárolhatók meg:

2020.07.20., kedd 10-13 óráig és 16-20 óráig Illovszky Rudolf Stadion, A2 pénztár
2020.07.21., szerda 16-20 óráig - Illovszky Rudolf Stadion, A2 pénztár

A VASAS FC 2021/22-ES SZEZONJÁRA SZÓLÓ JEGYÁRAK



A VASAS FC 2021/22-ES SZEZONJÁRA SZÓLÓ BÉRLETÁRAK

Megkérjük szurkolóinkat, hogy kedvezményes jegy vásárlása esetén az arra jogosító okmányokat tartsák maguknál, beléptetésnél a biztonsági szolgálat munkatársai ellenőrizhetik azokat!

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a 2021/22-es szezonban - elmaradt mérkőzések esetén - bérletárakkal kapcsolatos kompenzációra nem lesz lehetőség!

ILLOVSZKY RUDOLF STADION - SZEKTORRAJZ

Minden további információ: bérletárusítás és jegyárusítás

Kérjük szurkolóinkat, hogy a gyorsabb és zökkenőmentesebb beléptetés érdekében jegyeiket elővételben vegyék meg! A Vasas FC mérkőzései előtt lehetőség van online jegyvásárlásra: szurkolóink a meccsjegy.mlsz.hu oldalon és a kijelölt jegyirodákban is megválthatják jegyeiket, a vásárláshoz személyes adatok megadása nem szükséges. Internetes jegyvásárlás esetén kérjük szurkolóinkat, hogy a megvásárolt jegyeiket nyomtassák ki, a kinyomtatott jegyeket pedig hozzák magukkal a mérkőzésre. A belépés feltétele a kinyomtatott jegyek bemutatása!

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy az Illovszky Rudolf Stadion jegypénztáraiban készpénzes és bankkártyás vásárlásra egyaránt lehetőség van.