Kuttor Attila: Komoly rangadót nyertünk

2022-04-11 22:48
Vezetőedzőnk értékelt a Szeged elleni győztes összecsapás után.

- Komoly erőpróba volt ez a mérkőzés, hiszen nagyon rég volt már olyan, hogy az ellenfél vezetést szerzett ellenünk és hátrányból kellett fordítanunk. Nagyon komoly tartásról tett tanúbizonyságot a csapat, mert ugyanazzal a felfogással, játékstílussal, hittel fordítottuk meg a meccset, mint ami jellemző ránk, így megérdemelten nyertünk - kezdte Kuttor Attila a találkozó utáni sajtótájékoztatón, majd újságírói kérdésre válaszolva elmondta, minek köszönhető, hogy sikerült hátrányból fordítanunk a Szeged ellen.

- Az első félidőben is voltak komoly lehetőségeink. Végig bíztunk abban, hogy az a játék, amit mutattunk, előbb-utóbb felőrli az ellenfelet és még nagyobb lehetőségeink lesznek. Ez így is lett. A második félidőben komolyabb nyomást tudtunk helyezni az Szegedre és a gólok is jöttek. A türelemnek és a saját magunkba vetett hitünknek köszönhetően tudtuk megfordítani a találkozót.

A második félidőben a cserék remekül szálltak be, hozzá tudtak tenni a játékhoz, illetve csapatunk játéksebessége is megváltozott.

- Alapvetően nem mindig van lehetőség nagy távokat futni, főleg akkor, ha az ellenfél védekezik és ezt fel kell törni. Ha területek vannak előttünk, akkor látványos a csapat sebessége. Örülünk, hogy mindkettő működött és felállt védelem ellen is tudtunk helyzeteket kidolgozni. Területek is voltak előttünk, így ellentámadásokból is voltak lehetőségeink. Nagyon örülök, hogy a saját játékunkkal tudtuk megfordítani a mérkőzést és egy komoly rangadót nyertünk meg egy jó csapat ellen.