Közlemény

2018-05-22 19:09
A Vasas FC, a Vasas SC és a jövőbeni együttműködő partner (a továbbiakban együttesen Vasas) a mai napon ülésezett a Vasas utánpótlás labdarúgásának jövőjével kapcsolatban.

Az a döntés született, hogy a Vasas SC április 25-i és május 3-i ajánlatát követően újabb részletesen kidolgozott írásbeli ajánlatot tesznek a Vasas Akadémia Kft. György Tamás által tulajdonolt többségi üzletrészének (89%) megszerzésére.

A Vasas ezt teszi elsősorban annak érdekében, hogy változatlan feltételekkel biztosíthassa a Fáy utcai labdarúgó utánpótlás zavartalan működését.

A kialakult sürgető helyzetre és a sportolók érdekeire tekintettel a Vasas rövid határidőt adott meg: 2018. május 25-én
(pénteken) 12 óráig várja a választ.

A Vasas Akadémia Kft-re tett vételi ajánlattól függetlenül a Vasas FC 2018/19-es évadra vonatkozó élvonalbeli licensz-követelményeit együttműködésen keresztül teljesítő Gerrzo Kft. többségi üzletrészének átvételére elvi megállapodás született, amely feltétlenül biztosítja, hogy 2018. július 1-től a Fáy utcában Vasas néven folytatódjon a szakmai
munka.

Ennek értelmében a Vasas Akadémia Kft. által menesztett szakmai stábbal a napokban elindulnak a tárgyalások a folytatásra vonatkozóan.