Korcsmár és Vida Storck bő keretében

2016-05-05 14:58
A két játékosunk továbbra is élvezi a bizalmat.

Bernd Storck szövetségi kapitány kijelölte azt a 30 fős keretet, amely május 8-tól részt vesz a közvetlen Eb-felkészülés első jelentős állomásán, a közel két héten át tartó ausztriai edzőtáborozáson.

A válogatott itthon játszó tagjai közül többen már Telkiben edzenek, köztük Korcsmár Zsolt és Vida Máté is, ők mindketten tagjai maradtak a bővebb keretnek.

- A visszaszámlálás elkezdődött, nemcsak a stáb, hanem a játékosok is izgatottan várják a közös munka megkezdését, mindenki nagyon örül, hogy újra együtt lehet a válogatott - mondta az mlsz.hu-nak Bernd Storck szövetségi kapitány. - A keretben nincs túl sok meglepetés, a májusi munka első szakaszára viszonylag bő kerettel készülünk, így fiatalok is lehetőséget kapnak, hogy megmutassák magukat. Vannak kisebb nehézségeink, egyelőre Priskin Tamás és Németh Krisztián is sérült, illetve a német osztályozók miatt Stieber Zoltán, valamint Kleinheisler László is hiányozhat az edzőtábor második feléig. Remélhetőleg minden játékosra jó fizikai állapotban számíthatunk Ausztriában, és elkerülik a csapatot a további sérülések a felkészülés során