Kikaptunk a Mezőkövesdtől

2019-07-10 12:59
Csapatunk 3-0-s vereséget szenvedett felkészülési mérkőzésen az NB I-es Mezőkövesdtől.

Birtalan 16 méteres lövésével mi veszélyeztettünk először, de a labda kicsivel a kapu mellé szállt. Ezt követően a mezőkövesdiek több helyzetet is kidolgoztak., Kranitski, majd Cseri kemény lövését is védte Rados. A 21. percben a vendégek megszerezték a vezetést: Nagy Dániel lőtt 14 méterről a jobb sarokba. A 37. percben Szedlár lőhetett éles szögből, de Szappanos védett. Még a szünet előtt Pekár 13 méterről növelte a kövesdiek előnyét, ezt követően pedig Birtalan próbálkozását fogta a kapus.

A második félidő elején Sidibe talált be. Az 55. percben újra Sidibe veszélyeztetett, 8 méteres lövését azonban fogta Rados. A folytatásban két nagy helyzet adódott előttünk: előbb a csereként beállt Medgyesi lőtt fölé 12 méterről, majd Szatmári két jó csel után tüzelt, a kapus azonban a helyén volt.

Csapatunk legközelebb szombaton lép pályára: 10 órától a szlovákiai Somorját fogadjuk, 18 órától pedig a Nyitra vendégei leszünk.

Vasas – Mezőkövesd 0-3

Vasas: Rados - Tóth D., Kovács M., Tóth B., Hajdú – Hinora (Medgyesi, 57.), Gál, (Kapornai 63.), Szatmári – Birtalan, Balajti (Tóth L, 62.), Szedlár

Cserék: Bősz, Kapornai, Medgyesi, Tóth L.

Mezőkövesd: Szappanos – Farkas, Szeles, Katanec, Vadnai – Bertus, Karnitskj, Molnár – Cseri, Nagy, Pekár

Cserék: Dombó, Eperjesi, Ryaszko, Iszlai, Vajda, Sidibe, Sajbán Miklós, Erős, Baráth, Sajbán Máté, Dragóner Filip

Gólszerzők: Nagy D., 21., Pekár 41., Sidibe 47.