Kiemelt díjban részesült Nagy György

2022-04-28 11:24
Szerdán délután az Illovszky-stadionban tartotta éves rendes közgyűlését a Vasas Sport Club, amelynek keretében sor került a kiemelt díjak átadására is.

Hagyományosan az emlékezés perceivel indult a 2022. évi közgyűlés, az anyagegyesület a Vasas család elmúlt egy évben elhunyt tagjai előtt tisztelgett az Illovszky-stadion Baróti-termében. Ezt követően a kiemelt díjak átadása következett: az idei évben a Vasas család 16 tagja részesült kitüntetésben, köztük Nagy György, a Vasas Futball Club többségi tulajdonosa, aki a Vasas Támogatásáért Díjban részesült.

Nagy György ezer szállal kötődik a Vasas családhoz: korábban a vívószakosztály elnökségi tagjaként támogatta a sportágat, emellett ő maga is aktív és rendkívül sikeres curlingversenyző piros-kék színekben - vegyes párosban Szekeres Ildikóval világbajnoki ezüstérmes és 32-szeres magyar bajnok -, illetve lányuk, Nagy Laura pedig a Vasas és a magyar curling első ifjúsági olimpiai bajnoka. Az utóbbi években a labdarúgással is összefonódott Nagy György neve, aki 2019 decemberétől többségi tulajdonosként vállal szerepet a Vasas Futball Clubnál.

Szívből gratulálunk és további sok sikert kívánunk!