Két játékosunk is a válogatott keretében

2017-05-23 17:31
Bernd Storck szövetségi kapitány véglegesítette az Oroszország és Andorra ellen készülő keretét, válogatottunk 24 játékossal kezdi meg a felkészülést a két találkozóra.

A válogatott keretnek tagja Hangya Szilveszter és Kleisz Márk is.

A kapitány rengeteg segítséget kapott a hazai kluboktól az utóbbi időben, ezt viszonozva döntött úgy, hogy a nemzetközi kupaindulást kivívó klubok minél sikeresebb nemzetközi szereplése érdekében csak azokat a játékosokat hívja be, akiknek beválogatásáról a klubedzőkkel történt egyeztetései során megállapodott - írja az mlsz.hu.

- Az előttünk álló két mérkőzésre kialakított keret kitűnő perspektívát jelent a jövőre nézve - mondta az mlsz.hu-nak Bernd Storck. - Néhány olyan játékos is bekerült a keretbe, aki minden bizonnyal ott lesz az európai kupasorozatokban, miután az érintett NB I-es klubok vezetőedzőivel, sikeres egyeztetéseink során, egyetértettünk abban, hogy mindegyik fél hasznára válik, ha ezek a játékosok lehetőséget kapnak a válogatottban az összetartás során. A meghívottak nagyszerű teljesítményt nyújtottak klubjaikban, így most itt az idő, hogy a nemzeti csapat edzésein is bizonyíthassák tehetségüket. Azon fiatal játékosuk közül, akik a legjobban dolgoznak majd, páran akár szerepet is kaphatnak az Oroszország elleni barátságos mérkőzésen, amennyiben pedig tehetségük kemény munkával párosul, a jövőben akár a válogatott alapembereivé is kinőhetik magukat.

A teljes keret itt található.