Jól halad Kleisz Márk rehabilitációja

2019-02-21 14:35
Kleisz Márk tavaly decemberben esett át keresztszalag műtéten. Azóta remekül halad a rehabilitációval és egyre jobban érzi magát.

- Most már szerencsére nincs fájdalmam. Miután elhagyhattam a mankót egy picit instabil volt a mozgásom, hiszen nem tudtam mire támaszkodni, de teljesen hozzászoktam és maximum a járásomon érezhető valamelyest, hogy műtétem volt. Jelenleg 130 fokos szögben tudom hajlítani a térdemet, ami már nagyon jónak mondható. Rendszeresen végzem az izomerősítő gyakorlatokat, járok gyógytornászhoz és olyan 3-4 hónap múlva már labdába is rúghatok - mondta Kleisz Márk.

Válogatott játékosunk Kubó Ádám masszőrünk felügyelete mellett végzi a rehabilitációs gyakorlatokat.

- Egy ilyen műtét után az orvosok 9-12 hónapos kihagyást szoktak prognosztizálni. Nem akarunk elsietni semmit, az a fontos, hogy Márk állapota folyamatosan javul. Ilyenkor elengedhetetlen a gyógytorna és a fizikoterápiás kezelés, amit nálunk megkap. Rendszeresen erősítjük az izmait, kap hegkezelést, és az izom letapadásokat is folyamatosan megszüntetjük. Nagyon jól halad a rehabilitációval, szorgalmas alany, aki minden gyakorlatot zokszó nélkül végez - mondta masszőrünk.

További fotók - itt!