Jegyinformációk a Vasas-Haladás meccsre

2017-03-14 08:14
Elővételben is lehet jegyet venni a csütörtöki bajnoki mérkőzésünkre.

Felhívjuk tisztelt szurkolóink figyelmét, hogy a március 16-án, csütörtökön, 17:30-kor kezdődő Vasas-Haladás NB I-es bajnoki mérkőzésre március 14-én, kedden 17:00 és 18:00 óra között, a Forgách és Hajdú utca sarkán lévő pénztárkonténerben is lehet elővételben jegyet vásárolni.

Megkérjük a találkozóra kilátogatókat, hogy ha van módjuk, online elővételben vásárolják meg a belépőiket, hogy elkerülhető legyen a sorban állás. Elővételben a TEX irodáiban is megvásárolhatóak a belépők.

Ha mégis a helyszíni vásárlás mellett döntenek, akkor kérjük, hogy ne csak az I-es kapu melletti pénztárat vegyék igénybe, hanem a II-es és a Mildenberger utca felőli kapuhoz tartozó pénztárakat is.

A nem állandó helyre szóló bérleteseinknek az alábbi ülőhelyek vannak állandóra lefoglalva: az „A LELÁTÓ BAL OLDAL” 7. sor 81-118-as székig, a 8. sor 81-118-as székig, valamint a 9. sor 98-116-as székig.

A Vasas szurkolók belépése az I-es kapun (Megyeri út felől közvetlenül az autós bejárat mellett) érkezési sorrendben biztosított. A hazai ultráinknak belépés a „D TERASZ” (hazai drukkerek számára biztosított álló) szektorokba a II-es kapun keresztül lehetséges, ami szintén a Megyeri út felől, az I-es kaputól balra, mintegy 100 méterre található.
Felkérjük a Vasas szurkolókat, hogy használják a Mildenberger utca felőli kaput is, ahonnan az „A LELÁTÓ JOBB OLDALI” részét érhetik el.
A vendég szurkolók a Fülek utca felől közelíthetik meg a III-as kaput, ahonnan a „C TERASZ” (vendég) szektorba lehet belépni.

A helyszínen a mérkőzés előtt 2 órával, azaz 15:30-kor nyitnak a Szusza-stadion pénztárai

Minden szurkolónknak jó szórakozást és Vasas győzelmet kívánunk!